Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Το Funky Gourmet 'μετακομίζει' στο Hilton Αθηνών

Τατιάνα Ρόκου - 20 Νοέμβριος 2018, 09:20

Το εστιατόριο μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας κλείνει τις πόρτες του στον Κεραμεικό στις 5 Ιανουαρίου 2019. Το 2019 ο χώρος στον Κεραμεικό θα συνεχίσει να λειτουργεί ως εργαστήρι για την προετοιμασία του μενού του νέου εστιατορίου και για Private Cheffing events.


Η Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ηilton Αθηνών, ανακοινώνει τη συνεργασία με το πολυβραβευμένο “Funky Gourmet”. Το νέο, ανανεωμένο εστιατόριο “Funky Gourmet”, αναμένεται να λειτουργήσει στην καρδιά της Αθήνας στο Hilton Aθηνών, στις αρχές του 2020.

Η Ιονική καλωσορίζει το “Funky Gourmet” στο νέο του σπίτι, στο πλαίσιο του πλάνου της εταιρείας για την αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών στο νέο προορισμό της Αθήνας.Στόχος της εταιρείας εξακολουθεί να αποτελεί η επανατοποθέτηση του ακινήτου στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργώντας ένα μοναδικό προορισμό πόλης, που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχειακές υποδομές και υπηρεσίες, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες εξυπηρετούμενες από το ξενοδοχείο, εμβληματικούς χώρους γαστρονομίας και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

Οι δύο συνεργάτες, με κοινή φιλοσοφία την υψηλή αισθητική στη γεύση και στη φιλοξενία, θα δημιουργήσουν ένα νέο χώρο, διατηρώντας τις αξίες και την εμπειρία του “Funky Gourmet”. Το εστιατόριο μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, καλεσμένους από όλο τον κόσμο, 2 αστέρια Michelin και 2 Χρυσούς Σκούφους κλείνει τις πόρτες του στον Κεραμεικό στις 5 Ιανουαρίου 2019. Το 2019 ο χώρος στον Κεραμεικό θα συνεχίσει να λειτουργεί ως εργαστήρι για την προετοιμασία του μενού του νέου εστιατορίου και για Private Cheffing events, όπως ακριβώς πρωτοξεκίνησε το 2008.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top