Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates διορίζει νέο διευθυντή για Ελλάδα και Αλβανία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates διορίζει νέο διευθυντή για Ελλάδα και Αλβανία

Ο Khalid Al Zarooni διορίστηκε διευθυντής της Κύπρου από το 2009 ως το 2011, της Ουγκάντας για δύο χρόνια και της Τανζανίας τον Νοέμβριο του 2013.

Η Emirates ανακοινώνει το διορισμό του Khalid Al Zarooni στη θέση του διευθυντή της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία.

Με 13 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στο χώρο των αερομεταφορών και του retail banking,  ο κ. Al Zarooni αναλαμβάνει τις δραστηριότητες της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία. Έχοντας ενταχθεί στην Emirates το 2006, στο πλαίσιο του επιτυχημένου προγράμματος Εμπορικής Διοίκησης για υπηκόους ΗΑΕ, η πιο πρόσφατη θέση του στην εταιρεία ήταν ως διευθυντής του Μαρόκου έως τον Οκτώβριο του 2018.

“Ο διορισμός μου ως νέος διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, είναι μία εντυπωσιακή πρόκληση και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η σύνδεση που προσφέρει η εταιρεία μεταξύ του Ντουμπάι και της Αθήνας εδώ και 21 χρόνια έχει αποδειχθεί αναμφισβήτητα βιώσιμη. Η Emirates παραμένει προσηλωμένη στην Ελλάδα, τόσο προσφέροντας  στους Έλληνες επιβάτες ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών και πρόσβασης σε προορισμούς και αγορές σε όλο τον κόσμο όσο και μεταφέροντας διεθνείς τουρίστες στη χώρα”, σημείωσε κ. Al Zarooni. Και συνεχίζει: “Η καθημερινή απευθείας πτήση που συνδέει το Ντουμπάι την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη 365 μέρες τον χρόνο, προβάλλει τη δύναμη της πόλης ως τουριστικό κέντρο- κάτι το οποίο θα χαρώ πολύ να απολαύσω- ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη συνδεσιμότητά μας”.

Ο κ. Al Zarooni είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton της Βρετανίας και διαθέτει εξαιρετικές διοικητικές, ηγετικές, αναλυτικές καθώς και επικοινωνιακές δεξιότητες. Σε συνέχεια της εκπαίδευσής του από την Emirates, διορίστηκε διευθυντής της Κύπρου από το 2009 ως το 2011, της Ουγκάντας για δύο χρόνια και της Τανζανίας τον Νοέμβριο του 2013.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024