Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines χορηγεί fam trip ταξιδιωτικών πρακτόρων από Ασία και Αμερική για την προώθηση της Ελλάδας

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Νοέμβριος 2018, 16:02

Ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σαντορίνης και συμφώνησαν να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς μεταξύ της Turkish Airlines και του νησιού της Σαντορίνης.


Η Turkish Airlines αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ανάπτυξης της Ελλάδας σε έναν τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Turkish Airlines μετέφερε στην Αθήνα, μέσω της Κωνσταντινούπολης, 22 κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού από τις βασικές ασιατικές αγορές, όπως η Κίνα, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, και η Ιαπωνία, αλλά και απο την Αμερική για ένα επίσημο 4ήμερο fam trip, υπό τη διοργάνωση του Argo Travel Group.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες παρακολούθησαν αρχικά το 6ο Business Travel Professional Forum, το οποίο διοργάνωσε η SWOT και αργότερα είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια πρωτότυπη εμπειρία στους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, όπως την Αθήνα, τη Σαντορίνη και το Ναύπλιο.


O γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα, Alp Yavuzeser, με τον δήμαρχο Σαντορίνης κ. Νίκο Ζώρζο.


Ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα, Alp Yavuzeser, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σαντορίνης, κ. Νικόλαο Ζόρζο και συμφώνησαν να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς μεταξύ της Turkish Airlines και του νησιού της Σαντορίνης.

Ο κ. Yavuzeser δήλωσε: “Προσπαθούμε συνεχώς να αναζητούμε προορισμούς που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος συνδυαστικών λύσεων για ταξιδιώτες από την Ασία και την Αμερική, οι οποίοι τείνουν να επισκέπτονται περισσότερα από ένα μέρη όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Ο συνδυασμός ελληνικών και τούρκικων προορισμών για αυτούς τους ταξιδιώτες θα αναπτύξει περαιτέρω τον τουρισμό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία και θα οδηγήσει σε επέκταση των τουριστικών περιόδων και στις δύο χώρες”.Στη φωτογραφία, ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα, Alp Yavuzeser με τους 22 ταξιδιωτικούς πράκτορες που συμμετείχαν στο fam trip.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top