Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Το ετήσιο συνέδριο των Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων γίνεται φέτος στην Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Νοέμβριος 2018, 12:00

Οι τουριστικές αφίξεις από το Ισραήλ ακολούθησαν μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ και αρκετοί αερομεταφορείς έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους πτήσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.


Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Συμβούλων του Ισραήλ ITTAA, που είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, επέλεξε να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Elysium Hotel της Πάφου, από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου.

Στο συνέδριο παρευρίσκονται περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους οργανωτές ταξιδιών, τουριστικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες. Παρόντες  είναι επίσης σημαντικοί αξιωματούχοι της τουριστικής βιομηχανίας του Ισραήλ όπως και δημοσιογράφοι, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου καλύπτονται από σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της χώρας. Στα πλαίσια του συνεδρίου αναμένεται να συζητηθούν σημαντικά τουριστικά θέματα που θα οδηγήσουν σε αποφάσεις βαρύνουσας σημασίας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, που εργάστηκε μεθοδικά για να επιτύχει την πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού συνεδρίου στην Κύπρο, αξιοποιεί την επίσκεψη των συμμετεχόντων στο  νησί μας για να τους φέρει σε επαφή με το αξιόλογο τουριστικό προϊόν, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ζεστή φιλοξενία που προσφέρει η Κύπρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τουριστικές αφίξεις από το Ισραήλ ακολούθησαν μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ και αρκετοί αερομεταφορείς έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους πτήσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. Το α’ εξάμηνο του 2016, έφτασαν τις 73.000, ενώ φέτος ανήλθαν στις 126.500 το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top