Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Οι μεγαλύτεροι TOs στην 2η έκθεση Grecia Panorama στο Βουκουρέστι

Τατιάνα Ρόκου - 28 November 2018, 10:33

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα.


Η Grecia Panorama, η 2η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Ρουμανία ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου στο Βουκουρέστι στο World Trade Center. Η έκθεση παρουσιάζει και φέτος τον τουρισμό και την γαστρονομία της Ελλάδας σε δύο ημέρες γεμάτες Ελλάδα, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουαρίου, με πλούσιες εκδηλώσεις και δρώμενα από τους εκθέτες, αλλά και από τον διοργανωτή, την εταιρεία North Events.

Από τις σημαντικότερες συμμετοχές για τον κλάδο του τουρισμού αναφέρονται οι μεγαλύτεροι Tour Operators που προωθούν ελληνικούς προορισμούς, όπως οι Paralela 45, TUI–Eurolines, Coctail Holidays, Greek Holidays κ.ά., ενώ από τον κλάδο των προϊόντων – γαστρονομίας της έκθεσης συμμετέχουν και πάλι φέτος οι Olympos και Alexandrion Group. Σημαντική θα είναι φέτος η υποστήριξη και η παρουσία της Ελληνικής Ένωσης της Ρουμανίας, η οποία θα παρουσιάσει ζωντανό μουσικό χορευτικό σχήμα και άλλες εκδηλώσεις για το κοινό.

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum –στο World Trade Center- για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους εκθέτες, δημοσιογράφους και παράγοντες της ρουμανικής αγοράς.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των φορέων ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ και FedHATTA.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top