Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟι μεγαλύτεροι TOs στην 2η έκθεση Grecia Panorama στο Βουκουρέστι
Εκθέσεις

Οι μεγαλύτεροι TOs στην 2η έκθεση Grecia Panorama στο Βουκουρέστι

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα.

Η Grecia Panorama, η 2η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Ρουμανία ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου στο Βουκουρέστι στο World Trade Center. Η έκθεση παρουσιάζει και φέτος τον τουρισμό και την γαστρονομία της Ελλάδας σε δύο ημέρες γεμάτες Ελλάδα, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουαρίου, με πλούσιες εκδηλώσεις και δρώμενα από τους εκθέτες, αλλά και από τον διοργανωτή, την εταιρεία North Events.

Από τις σημαντικότερες συμμετοχές για τον κλάδο του τουρισμού αναφέρονται οι μεγαλύτεροι Tour Operators που προωθούν ελληνικούς προορισμούς, όπως οι Paralela 45, TUI–Eurolines, Coctail Holidays, Greek Holidays κ.ά., ενώ από τον κλάδο των προϊόντων – γαστρονομίας της έκθεσης συμμετέχουν και πάλι φέτος οι Olympos και Alexandrion Group. Σημαντική θα είναι φέτος η υποστήριξη και η παρουσία της Ελληνικής Ένωσης της Ρουμανίας, η οποία θα παρουσιάσει ζωντανό μουσικό χορευτικό σχήμα και άλλες εκδηλώσεις για το κοινό.

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum –στο World Trade Center- για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους εκθέτες, δημοσιογράφους και παράγοντες της ρουμανικής αγοράς.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των φορέων ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ και FedHATTA.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024