Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήO Πάνος Αλμυράντης νέος πρόεδρος της αποστολής EHMA Ελλάδος – Κύπρου
Ξενοδοχία

O Πάνος Αλμυράντης νέος πρόεδρος της αποστολής EHMA Ελλάδος – Κύπρου

Ο κ. Αλμυράντης είναι γενικός διευθυντής του 5* resort Daios Cove Luxury Resort & Villas στην Κρήτη από το 2010.

Τη θέση του νέου προέδρου (National Delegate) του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) για την αποστολή Ελλάδος – Κύπρου αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Αλμυράντης.

Ο κ. Αλμυράντης ευχαριστεί θερμά τον προκάτοχό του κ. Στέφανο Στεφάνου, του οποίου “η επιτυχημένη εννεατής θητεία του χαρακτηρίστηκε από ήθος, επιμονή, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα πάνω στην εξέλιξη του οράματος του συνδέσμου για τον χώρο του τουρισμού”, όπως λέει.

Ο κ. Αλμυράντης είναι γενικός διευθυντής του 5* resort Daios Cove Luxury Resort & Villas στην Κρήτη από το 2010. Έχει ακαδημαϊκό υπόβαθρο με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας του στον κλάδο έχει αναλάβει την διεύθυνση ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα έχει βραβευθεί με τη διάκριση του “Ευρωπαίου Διευθυντή”.

Αναφορικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Αλμυράντης ανέφερε ότι θα κινηθεί με γνώμονα τη δημιουργικότητα και την αμεσότητα, ενώ θα επιδιώξει την εξωστρέφεια και συνεργασία με όλες τις πλευρές, με μοναδικό στόχο την ενίσχυση και την προσφορά στους ανθρώπους που ασχολούνται καθημερινά με τον τομέα του τουρισμού.

Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας. Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων στοχεύει στη βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης, με σκοπό την αύξηση του επιπέδου των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται στους επισκέπτες. Η ΕΗΜΑ απαρτίζεται από 421 μέλη σε 25 χώρες, που όλοι είναι γενικοί διευθυντές φημισμένων ξενοδοχείων. Τα μέλη συναντώνται κάθε χρόνο στη Γενική Συνέλευση, η οποία γίνεται σε μία χώρα–μέλος. Συζητούν θέματα εργασίας του Συνδέσμου και τις τάσεις που αναδεικνύονται, αναπτύσσονται και επηρεάζουν την ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή βιομηχανία, ενώ Καλεσμένοι ομιλητές αναπτύσσουν στους παριστάμενους ποικίλα θέματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024