Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία Cyprus Airways - Blue Air για πτήσεις κοινού κωδικού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 November 2018, 09:52

Από 3 Δεκεμβρίου 2018, οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με την Blue Air από Λάρνακα σε Λονδίνο Luton, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι. Παρομοίως, η Blue Air θα βάλει τον κωδικό πτήσης της σε πτήσεις της Cyprus Airways σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Τελ Αβίβ και Βηρυτό.


Η Cyprus Airways και η ρουμανική αεροπορική εταιρεία Blue Air έχουν υπογράψει συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare). Από 3 Δεκεμβρίου 2018, οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με την Blue Air από Λάρνακα σε Λονδίνο Luton, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι. Η συμφωνία θα επιτρέπει στην Cyprus Airways να πουλά εισιτήρια, με δικό της κωδικό πτήσης, μεταξύ Λάρνακας και προορισμούς της Blue Air. Παρομοίως, η Blue Air θα βάλει τον κωδικό πτήσης της σε πτήσεις της Cyprus Airways σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Τελ Αβίβ και Βηρυτό. Μελλοντικά μπορεί να προστεθούν και άλλοι προορισμοί.

Με αυτή τη συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού, οι πελάτες των δυο εταιρειών θα έχουν περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές και βελτιστοποιημένα προγράμματα πτήσεων.

”Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Blue Air. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες ταξιδιωτικές δυνατότητες. Αυτή η συνεργασία είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική μας για παγκόσμια διεύρυνση του δικτύου μας”, δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.”Είναι ιστορική ημέρα για την Blue Air και την κυπριακή αγορά, καθώς αρχίζουμε την προβλεπόμενη συνεργασία με την Cyprus Airways. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει τεράστια οφέλη για τους επιβάτες μας, καθώς έχουμε ως κοινό στόχο να συνδέουμε τις οικογένειες και τους φίλους. Επιπρόσθετα, η συνεργασία μας με την Cyprus Airways θα μας επιτρέψει να διευρύνουμε τις ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες μας, κρατώντας συνάμα τα ναύλα σε χαμηλό επίπεδο αλλά στο πιο ψηλό επίπεδο ποιότητας”, ανέφερε ο Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer της Blue Air.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top