Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤαξιδεύοντας από το σπίτι με τη νέα εμπειρία VR της KLM
Αεροπορικές εταιρείες

Ταξιδεύοντας από το σπίτι με τη νέα εμπειρία VR της KLM

Το iFly VR παρουσιάζει κάποια από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου σε περιήγηση 360ο με οδηγό τον διάσημο 'Fearless Chef' Kiran Jethwa.

Με το νέο iFly virtual reality (VR), μπορεί τώρα κανείς να πραγματοποιήσει ένα εικονικό ταξίδι. Η online πλατφόρμα της KLM χρησιμοποιεί VR για να προσφέρει στους χρήστες ένα ταξίδι σχεδόν πραγματικό.

Το iFly VR παρουσιάζει κάποια από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου σε περιήγηση 360ο με οδηγό τον διάσημο “Fearless Chef” Kiran Jethwa. Στις τρεις πρώτες εκδόσεις, ο Jethwa μεταφέρει τους θεατές στην ζούγκλα της Ταϊλάνδης όπου αναζητά τους πιο ξεχωριστούς κόκκους καφέ.

“Με την εισαγωγή της εικονικής πραγματικότητας η KLM φωτίζει ένα νέο μονοπάτι δίνοντας έμπνευση στους ανθρώπους και προσφέροντάς τους την απόλυτη εμπειρία. Στο ψηφιακό μας iFly περιοδικό έχουν πρόσβαση εκατομμύρια άνθρωποι. Με τη βοήθειά του αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να δώσουμε έμπνευση στους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον κόσμο” δήλωσε ο Boet Kreiken, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Customer Experience της KLM.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Jethwa οδηγεί τους θεατές μέσα από την ήπια διαδικασία παραγωγής, από τον κόκκο του καφέ έως το φλυτζάνι. Αυτός ο ξεχωριστός καφές παράγεται με την βοήθεια των ελεφάντων. Η εμπειρία VR εξασφαλίζει ότι βιώνετε την διαδικασία από πολύ κοντά, βάζοντάς σας κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο με τα μεγαλοπρεπή αυτά ζώα.

Η KLM είναι γνωστή για την καινοτομία της στις τεχνολογίες με σκοπό να παρέχει στους πελάτες της αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Με την ένταξη του iFly VR δίνεται ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό. Πολύ σύντομα το iFly θα παρουσιάζει ταξιδιωτικά βίντεο που κόβουν την ανάσα, επιτρέποντας στο χρήστη να βλέπει 360ο γύρω του. Θα έχει χρόνο να απολαύσει το μεγαλείο της γύρω περιοχής, κάτι που είναι σχεδόν όσο εντυπωσιακό όσο στο πραγματικό ταξίδι. Θα μπορεί να απολαύσει τα νέα βίντεο με γυαλιά VR, ή μέσα από το tablet ή το smartphone, οπότε όλοι θα μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι από την άνεση του ίδιου τους του σπιτιού.

Η επόμενη παραγωγή iFly VR της KLM θα γίνει στη Χαβάη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024