Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕτήσια εκδήλωση της Virgin Atlantic Airways στο Hard Rock Cafe
Αεροπορικές εταιρείες

Ετήσια εκδήλωση της Virgin Atlantic Airways στο Hard Rock Cafe

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, την ιστορία της, το Flying Club –το frequent flyer program- το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κ.λπ.

Στις 29 Νοεμβρίου 2018 η Virgin Atlantic Airways οργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της στο “Hard Rock Cafe” στην Αθήνα, όπου παραστάθηκαν δημοσιογράφοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας.
 
Την εκδήλωση “άνοιξε” ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Director στην Discover the World, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την κα Ιωάννα Νομίδου για την προσφορά της στη Discover the World και καλωσόρισε πίσω την κα Ελένη Κουβαράκη στην παλαιά της θέση, στο Τμήμα Πωλήσεων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, την ιστορία της, το Flying Club –το frequent flyer program- το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κ.λπ.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Επιπλέον, μετά από κλήρωση, ο κ. Γρηγόρης Παπαπέτρου από το Argo Travel κέρδισε ένα τριήμερο στο Ναύπλιο και ο κ. Ηλίας Προβιάς από το Ask2Travel κέρδισε ένα τριήμερο στην Αράχοβα.  

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Director Discover the World, Μάρα Ηλιαδέλλη, Sales Executive, Ελένη Κουβαράκη, Sales Executive για τη Virgin Atlantic, Ιωάννα Νομίδου, Former Sales Executive για τη Virgin Atlantic και Κώστας Μοσχίδης, Sales Manager.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024