Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ετήσια εκδήλωση της Virgin Atlantic Airways στο Hard Rock Cafe

Τατιάνα Ρόκου - 30 November 2018, 16:02

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, την ιστορία της, το Flying Club –το frequent flyer program- το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κ.λπ.


Στις 29 Νοεμβρίου 2018 η Virgin Atlantic Airways οργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της στο “Hard Rock Cafe” στην Αθήνα, όπου παραστάθηκαν δημοσιογράφοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας.
 
Την εκδήλωση “άνοιξε” ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Director στην Discover the World, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την κα Ιωάννα Νομίδου για την προσφορά της στη Discover the World και καλωσόρισε πίσω την κα Ελένη Κουβαράκη στην παλαιά της θέση, στο Τμήμα Πωλήσεων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, την ιστορία της, το Flying Club –το frequent flyer program- το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κ.λπ.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Επιπλέον, μετά από κλήρωση, ο κ. Γρηγόρης Παπαπέτρου από το Argo Travel κέρδισε ένα τριήμερο στο Ναύπλιο και ο κ. Ηλίας Προβιάς από το Ask2Travel κέρδισε ένα τριήμερο στην Αράχοβα.  
Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Director Discover the World, Μάρα Ηλιαδέλλη, Sales Executive, Ελένη Κουβαράκη, Sales Executive για τη Virgin Atlantic, Ιωάννα Νομίδου, Former Sales Executive για τη Virgin Atlantic και Κώστας Μοσχίδης, Sales Manager.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top