Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Κορυφαία βράβευση για τη Mideast ως 'World’s Leading DMC' στα World Travel Awards

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 December 2018, 14:49

Η βράβευση της Mideast τον περασμένο Ιούνιο ως Europe’s Leading DMC χάρισε στην εταιρεία την υποψηφιότητά της στη μεγαλύτερη κατηγορία διεθνώς.


Για πρώτη φορά στην ιστορία της και πάνω στα 35α γενέθλιά της, η Mideast παραλαμβάνει τον τίτλο “World’s Leading Destination Management Company 2018” από τα World Travel Awards, τα “Oscars” της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε με μία λαμπρή τελετή στο Pátio da Galé της Λισαβόνας το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, όπου το “παρών” έδωσαν τα μεγαλύτερα ονόματα του τουρισμού από όλο τον κόσμο.

Η βράβευση της Mideast τον περασμένο Ιούνιο ως Europe’s Leading DMC χάρισε στην εταιρεία την υποψηφιότητά της στη μεγαλύτερη κατηγορία διεθνώς, δίπλα σε γίγαντες του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Mideast κατάφερε να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί πρώτη στην κατηγορία της μέσα από ψηφοφορία του κοινού.

Η γενική διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: ”Η βράβευσή μας ως ‘World’s Leading DMC’ γέμισε τις καρδιές όλων μας με ικανοποίηση, αναγνωρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 35 χρόνια ομαδικής δουλειάς και επιτυχίας της εταιρίας μας. Το βάρος, όμως, της ευθύνης που φέρει η νέα, τιμητική τιτλοφόρησή μας, είναι τεράστιο και αυτή είναι για εμάς η πιο μεγάλη πρόκληση: να συνεχίσουμε να αποτελούμε το παράδειγμα ξεπερνώντας για μία ακόμα φορά τους εαυτούς μας. Όχι με αυτοσκοπό την όποια διάκριση, αλλά προς όφελος του πελάτη, μέσα από επένδυση σε νέες τεχνολογίες ακολουθώντας τις τάσεις που ορίζει η ψηφιακή μας εποχή. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά, από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους τους πελάτες, συνεργάτες και την ομάδα μας που μας ανέβασαν στην κορυφή του κόσμου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top