Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟικολογική συνεργασία Δήμου Αλοννήσου και North Events
Περιβάλλον

Οικολογική συνεργασία Δήμου Αλοννήσου και North Events

Μεταποίηση και ανακύκλωση 1.500 μέτρων αφισών της έκθεσης Grecka Panorama σε τσάντες για τους επισκέπτες του νησιού.

Στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Αλοννήσου στην 4η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία, Grecka Panorama, που ολοκληρώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, σε συνεργασία με τη North Events, ανακοίνωσαν την επαναχρησιμοποίηση όλων των αφισών των περιπτέρων της διοργάνωσης σε οικολογικές τσάντες που θα προσφέρει ο Δήμος δωρεάν στους επισκέπτες του νησιού την επόμενη τουριστική σαιζόν.

Το οικολογικό και “πράσινο” προφίλ του νησιού αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά με την πρωτότυπη αυτή συνέργια, και όπου η North Events, συνολικά υπολογίζεται ότι θα διαθέσει 1.500 μέτρα αφισών για τον παραπάνω σκοπό.

Σε σχετική δήλωσή του, ο διευθυντής της North Events κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, ανέφερε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι ενέργειες οικολογικού χαρακτήρα, οι οποίες προσδίδουν όχι μόνο στην βιώσιμη ανάπτυξη του προορισμού της Αλοννήσου, αλλά και στην ευαισθητοποίηση των επισκεπτών του νησιού, και την συνειδητή προτίμησή τους όταν επιλέγουν την Αλόννησο για προορισμό των διακοπών τους.

Η North Events είναι ο αποκλειστικός και μοναδικός διοργανωτής των εκθέσεων Grecka Panorama στην Πολωνία, από το 2015, καταγράφοντας κάθε έτος σημαντική αύξηση επισκεπτών και επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα ουσιαστική προβολή της Ελλάδας σε μία από τις σημαντικότερες εισερχόμενες αγορές της για τον τουρισμό.

Οι εκθέσεις Grecka Panorama στην Πολωνία από το 2015 διοργανώνονται κατ’αποκλειστικότητα από την εταιρεία North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ“. Αντίστοιχα, οι εκθέσεις Greek Food Show τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του ΣΕΒΕ και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024