Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιβάλλον

Οικολογική συνεργασία Δήμου Αλοννήσου και North Events

Τατιάνα Ρόκου - 04 December 2018, 12:03

Μεταποίηση και ανακύκλωση 1.500 μέτρων αφισών της έκθεσης Grecka Panorama σε τσάντες για τους επισκέπτες του νησιού.


Στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Αλοννήσου στην 4η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία, Grecka Panorama, που ολοκληρώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, σε συνεργασία με τη North Events, ανακοίνωσαν την επαναχρησιμοποίηση όλων των αφισών των περιπτέρων της διοργάνωσης σε οικολογικές τσάντες που θα προσφέρει ο Δήμος δωρεάν στους επισκέπτες του νησιού την επόμενη τουριστική σαιζόν.

Το οικολογικό και “πράσινο” προφίλ του νησιού αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά με την πρωτότυπη αυτή συνέργια, και όπου η North Events, συνολικά υπολογίζεται ότι θα διαθέσει 1.500 μέτρα αφισών για τον παραπάνω σκοπό.

Σε σχετική δήλωσή του, ο διευθυντής της North Events κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, ανέφερε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι ενέργειες οικολογικού χαρακτήρα, οι οποίες προσδίδουν όχι μόνο στην βιώσιμη ανάπτυξη του προορισμού της Αλοννήσου, αλλά και στην ευαισθητοποίηση των επισκεπτών του νησιού, και την συνειδητή προτίμησή τους όταν επιλέγουν την Αλόννησο για προορισμό των διακοπών τους.

Η North Events είναι ο αποκλειστικός και μοναδικός διοργανωτής των εκθέσεων Grecka Panorama στην Πολωνία, από το 2015, καταγράφοντας κάθε έτος σημαντική αύξηση επισκεπτών και επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα ουσιαστική προβολή της Ελλάδας σε μία από τις σημαντικότερες εισερχόμενες αγορές της για τον τουρισμό.

Οι εκθέσεις Grecka Panorama στην Πολωνία από το 2015 διοργανώνονται κατ’αποκλειστικότητα από την εταιρεία North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. Αντίστοιχα, οι εκθέσεις Greek Food Show τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του ΣΕΒΕ και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top