Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οινοτουρισμός

Το The Greek Wine Experience πλέον και στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Τατιάνα Ρόκου - 04 December 2018, 12:44

Το The Greek Wine Experience παρουσιάζει στους τουρίστες τον ελληνικό αμπελώνα και τα κρασιά του με ελληνικές ποικιλίες μόνο, αλλά και την ελληνική κουζίνα παρέχοντας πληροφορίες, συνδυασμούς και τοπικά γνωρίσματα.


Μετά απο τέσσερα χρόνια ανάπτυξης στην Κεφαλονιά και στο Ιόνιο πέλαγος, αλλά και συνεχών επιτυχιών στη διάδοση της ελληνικής κουλτούρας μέσα απο τον οινοτουρισμό, το The Greek Wine Experience ξεκίνησε την δράση του και στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, παρέχοντας τα Thessaloniki Wine Tours.

Οι υπηρεσίες του The Greek Wine Experience είναι οινικές περιηγήσεις και εκδρομές, γευστικές δοκιμές κρασιών, επισκέψεις σε μοναδιακά οινοποιεία και αμπελώνες, γευστικούς συνδυασμούς κρασιών και γαστρονομίας.

Αποστολή του The Greek Wine Experience είναι να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες γεύσεων οίνου και γαστρονομίας στην Θεσσαλονίκη καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, αλλά και στη Χαλκιδική τους καλοκαιρινούς μήνες, μέσα απο ένα διασκεδαστικό αλλά και ενημερωτικό τρόπο, ώστε να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις στον τουρίστα και να τον ωθήσει να επιστρέψει ξανά αλλά και να μεταφέρει τις αναμνήσεις στον τόπο του.

Οι άνθρωποι του The Greek Wine Experience παρουσιάζουν στους τουρίστες τον ελληνικό αμπελώνα και τα κρασιά του με ελληνικές ποικιλίες μόνο, αλλά και την ελληνική κουζίνα παρέχοντας πληροφορίες, συνδυασμούς και τοπικά γνωρίσματα.

Πέραν των υπηρεσιών προς τους μεμονωμένους ταξιδιώτες, η εταιρία παρέχει ειδικές συνεργασίες και πακέτα προς τουριστικά γραφεία, αλλά και ξενοδοχεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top