Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Ποιοι είναι οι 'θησαυροί' του ελληνικού τουρισμού το 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 December 2018, 15:04

Στη διάρκεια στου ετήσιου φόρουμ στις 11 Δεκεμβρίου, θα δοθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας 'Treasures of the Greek Tourism 2018'.


Ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του ελληνικού τουρισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 στις 5 το απόγευμα, στο Radisson Blu Park Athens Hotel.

Το ετήσιο forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA ενώ στη διάρκειά του θα δοθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας “Treasures of the Greek Tourism 2018”.

Οι διακρίσεις (βραβεία, certificates)  βασίζονται σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια, βάσει των οποίων οι εταιρείες συμπεριλαμβάνονται  στη φετινή λίστα Treasures of the Greek Tourism 2018. Οι διακρίσεις θα αφορούν:

  • Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με τα υψηλότερα κέρδη,
  • Τα τουριστικά γραφεία με την μεγαλύτερη κερδοφορία
  • Τις περιφέρειες με την μεγαλύτερη συμβολή (βάσει εσόδων και διανυκτερεύσεων) στον ελληνικό τουρισμό
  • Τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας (πχ Σαντορίνη, Μύκονος κ.λπ.)
  • Τα σημαντικότερα συνεδριακά κέντρα της χώρας.
  • Τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες (καινοτομία, Επενδύσεις, εξωστρέφεια)

Η αξιολόγηση γίνεται με βάση τις οικονομικές επιδόσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού. Συγκεκριμένα συλλέγονται και αξιολογούνται στοιχεία από 1.500 και πλέον τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία.

Επίσης, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός. Στον οδηγό, ο οποίος θα διανεμηθεί σε σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, θα περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και  οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Έτσι, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων του τομέα και την στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας μεσούσης της κρίσης.

Τέλος, θα ανακοινωθούν και τα συμπεράσματα της επικαιροποιημένης έρευνας για την πορεία των σημαντικότερων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, έτσι όπως αυτά αποτυπώνονται στην τελευταία δημοσιευμένη χρήση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top