Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates διοργανώνει 'Open Day' για την κάλυψη θέσεων στο Πλήρωμα Θαλάμου
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates διοργανώνει 'Open Day' για την κάλυψη θέσεων στο Πλήρωμα Θαλάμου

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι αναζητά στην Αθήνα, στις 8 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 11 Δεκεμβρίου, νέους υποψήφιους να ενισχύσουν το πλήρωμά της.

Η Emirates αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα να ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα. Η εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, διοργανώνει δύο “Open Day” – Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα. Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 8 το πρωί στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου επίσης στις 8 το πρωί, στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία αναζητά υποψήφιους ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς με διάθεση να προσφέρουν τη βραβευμένη αεροπορική εμπειρία Emirates στους επιβάτες. Εκείνοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν τα “Open Day” της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία. Δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή για την παρακολούθηση των «Open Day», αλλά είναι πιθανόν οι υποψήφιοι να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Οι υποψήφιοι για το Πλήρωμα Θαλάμου απολαμβάνουν μια σειρά από παροχές στις οποίες περιλαμβάνονται αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάι και μεταφορά από / προς τη δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάι. Τα σημαντικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών για το Πλήρωμα Θαλάμου και για τις οικογένειες και τους φίλους τους αποτελούν ένα ακόμα αξιόλογο πλεονέκτημα, καθώς το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια στις έξι ηπείρους που πετά η αεροπορική εταιρεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024