Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο νέο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ξεκινά τις κρατήσεις
Ξενοδοχεία

Το νέο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ξεκινά τις κρατήσεις

Στους χώρους του ξενοδοχείου θα υπάρχουν τρεις ιδιωτικές παραλίες και τρεις πισίνες, μια σχολή τένις, γήπεδο μπάσκετ και μη μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ.

Το νέο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens (πρώην Αστέρας) επιβεβαίωσε τις κρατήσεις για αφίξεις από τις 29 Μαρτίου 2019.

“Πουθενά στον κόσμο η αρχαία κουλτούρα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν είναι τόσο όμορφα από ό,τι στην Ελλάδα”, λέει ο Sam Ioannidis, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου. “Με κοντινή απόσταση από την πόλη – μόλις 30 λεπτά από την Ακρόπολη και το αεροδρόμιο – οι ιδανικές ελληνικές διακοπές δεν ήταν ποτέ πιο προσιτές. Είτε κάνει κανείς μία σύντομη απόδραση είτε μείνει για λίγες εβδομάδες για να δει όλα τα αξιοθέατα και να βυθιστεί στην αίγλη και τη διασκέδαση της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Four Seasons μπορεί να τον βοηθήσει να προσαρμόσει τις τέλειες διακοπές δίπλα στη θάλασσα”.

Το Astir Palace Hotel έχει μεταμορφωθεί, μετά από μια σημαντική ανακαίνιση, στο πρώτο Four Seasons στην Ελλάδα.

Στους χώρους του ξενοδοχείου θα υπάρχουν τρεις ιδιωτικές παραλίες και τρεις πισίνες, μια σχολή τένις, γήπεδο μπάσκετ και μη μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ. Ακόμη, ένας πλήρως εποπτευόμενος παιδικός σταθμός και ένα ολοκαίνουργιο σπα και χώρος υδροθεραπείας, εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές ελληνικές παραδόσεις. Υπάρχουν επτά εστιατόρια και σαλόνια, όπως η ιταλική τρατορία Mercato, το ελληνικό εστιατόριο θαλασσινών Pelagos, η αυθεντική παραλιακή ταβέρνα 37, το Helios Grill στην πισίνα, το μπαρ “Aristotle’s Cigar Bar” και πολλά άλλα.

Η διαμονή περιλαμβάνει τρεις επιλογές: το κτίριο “Nafsika” με θέα θάλασσα από κάθε δωμάτιο, εστιατόρια, πισίνα, γυμναστήριο και μπουτίκ. Πιο σικάτη χαλάρωση προσφέρεται στο συγκρότημα “Arion”, το οποίο εκτός από τα καλά εξοπλισμένα δωμάτια φιλοξενεί επίσης αρκετά από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, καθώς και σπα με εσωτερική πισίνα, εμπνευσμένο από τον Ιπποκράτη. Η απόλυτη πολυτέλεια βρίσκεται στα 61 ανακαινισμένα bungalows που βρίσκονται ανάμεσα στα δέντρα, στην άκρη της θάλασσας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024