Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH Nelios παρουσίαζει το Hotel Ease, το νέο hotel CMS της εταιρείας
Τεχνολογία

H Nelios παρουσίαζει το Hotel Ease, το νέο hotel CMS της εταιρείας

Βασικοί άξονες της πλατφόρμας είναι η διατήρηση όλων των πλεονεκτημάτων του WordPress, κάλυψη θεμάτων ασφάλειας της πλατφόρμας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό, προσαρμογή στην ξενοδοχειακή λογική, κεντρική διαχείριση των αναβαθμίσεων τόσο του ίδιου του πυρήνα του WordPress όσο και των plug-ins που χρησιμοποιούνται.

Τη δημιουργία του Hotel Ease, μιας από τις πιο καινοτόμες πλατφόρμες ολοκλήρωσε πρόσφατα η ομάδα των developers της Nelios. Το νέο multi-site σύστημα, ενσωματώνει την εμπειρία 10 ετών στον τομέα της κατασκευής websites, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα πολλές καινοτομίες. Επί της ουσίας πρόκειται για μία ριζικά παραμετροποιημένη και εξατομικευμένη έκδοση του WordPress, προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ανάγκες αποκλειστικά ξενοδοχειακών websites. “Σε μία πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που απαιτεί 30 λεπτά για τη δημιουργία ενός website, εμείς επενδύσαμε 14 ανθρωπομήνες παραμετροποιήσεων για να καλύψουμε τα minimum standards προδιαγραφών που θέτουμε για τα έργα μας” δηλώνει ο κ. Χαράλαμπος Θεοδώρου, Chief Production Officer της Nelios.

Βασικοί άξονες της πλατφόρμας είναι η διατήρηση όλων των πλεονεκτημάτων του WordPress, κάλυψη θεμάτων ασφάλειας της πλατφόρμας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό, προσαρμογή στην ξενοδοχειακή λογική, κεντρική διαχείριση των αναβαθμίσεων τόσο του ίδιου του πυρήνα του WordPress όσο και των plug-ins που χρησιμοποιούνται. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω διασφαλίζει την καλύτερη συνοχή αλλά και λειτουργικότητα των websites που βασίζονται σε αυτή. Χρησιμοποιεί κάποια από τα κορυφαία frameworks και plug-ins, όπως: Bootstrap, Advanced Custom Fields Pro, WPML (για πολυγλωσσικότητα στις μεταφράσεις), Yoast SEO και WP Super Cache.

Όλα τα παραπάνω χαρίζουν στο Hotel Ease, συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Μείωση του χρόνου που απαιτείται για το development των websites, τουλάχιστον κατά 25-30%,
  • Επιτάχυνση της ολοκλήρωσης και άρα παράδοσης του έργου.
  • Χαμηλότερο κόστος κατασκευής ενός custom website για τους πελάτες της εταιρείας.
  • User friendly περιβάλλον με έμφαση στην ξενοδοχειακή ορολογία.
  • Ευκολότερη ενσωμάτωση καινοτομιών με έμφαση στο User Experience.

H νέα πλατφόρμα της Neliοs έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία σε απαιτητικά projects, όπως τα νέα websites της Aldermar, του The Foundry Hotel Athens και του The Υ Hotel. “To Hotel Ease, είναι η 3η γενιά CMS που υλοποιούμε αυτά τα 10 χρόνια και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το νέο μας CMS είναι απόσταγμα πολύτιμης εμπειρίας για τις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου αλλά και επίγνωσης των εξελίξεων του κλάδου σε διεθνές επίπεδο” δηλώνει ο κ. Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios και συνεχίζει “με αυτή την υποδομή πλέον είμαστε σε θέση να πετύχουμε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να παρέχουμε υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών με χαμηλότερο κόστος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024