Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη προς την Κρακοβία

Θοδωρής Κουμέλης - 07 December 2018, 12:55

Το νέο δρομολόγιο Κρακοβία - Θεσσαλονίκη της Ryanair είναι το 6ο στη σειρά που ανακοινώνει η εταιρεία από Θεσσαλονίκη για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο 2019.


Η Ryanair ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Κρακοβία, με συχνότητα δύο πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019.

Η Ryanair επεκτείνει ακόμα περισσότερο το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019, το οποίο πλέον περιλαμβάνει 32 δρομολόγια στο σύνολο για τη Θεσσαλονίκη, με 6 νέα δρομολόγια προς το Τελ Αβίβ, το Δουβλίνο, την Μάλτα, το Μάντσεστερ και τη Λαπεενράντα.

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις στην εμπειρία του ταξιδιού τους, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”:

  • Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής
    - 25 ευρώ x 20 κιλά
    - 8 ευρώ x 10 κιλά
  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit
  • Try Somewhere New – ο νέος ταξιδιωτικός οδηγός της Ryanair.com

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, κ. Νικόλας Λάρδης δήλωσε: “Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου αυτού δρομολογίου από την Θεσσαλονίκη προς την Κρακοβία, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα δύο πτήσεις εβδομαδιαίως και θα είναι μέρος του μεγαλύτερου καλοκαιρινού μας προγράμματος για την Ελλάδα έως τώρα, με 6 νέα συναρπαστικά δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη και 32 προορισμούς στο σύνολο.

Το δρομολόγιο αυτό θα είναι διαθέσιμο από σήμερα (7 Δεκεμβρίου) και για να το γιορτάσουμε προσφέρουμε θέσεις από μόλις 14,99 ευρώ, για ταξίδι από τώρα έως τον Ιανουάριο, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (8 Δεκεμβρίου). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά”.

Ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece, κ. Γιώργος Α. Βήλος, προσέθεσε: “Καλωσορίζουμε θερμά το νέο δρομολόγιο Κρακοβία - Θεσσαλονίκη της Ryanair, το 6ο στη σειρά νέο δρομολόγιο που ανακοινώνει η Ryanair από Θεσσαλονίκη για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο 2019. Η απόφαση της Ryanair να επενδύσει στη Θεσσαλονίκη αντανακλά το δυναμικό προφίλ και την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.

Χαιρετίζουμε επίσης την απόφαση της Ryanair να επεκτείνει το διεθνές της δίκτυο το προσεχές καλοκαίρι και στα υπόλοιπα αεροδρόμιά μας. Ως Fraport Greece θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την προώθηση των αεροδρομίων μας και των 14 μοναδικών προορισμών που εξυπηρετούμε, πάντα σε στενή συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς φορείς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top