Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ FedHATTA στηρίζει την Νάουσα, την Πόλη του Οίνου 2018
Οινοτουρισμός

Η FedHATTA στηρίζει την Νάουσα, την Πόλη του Οίνου 2018

Γευστικοί πρωτότυποι συνδυασμοί της τοπικής ποικιλίας του Ξινόμαυρου, γευσιγνωσία, καινοτόμα προϊόντα και συζητήσεις για τον οινοτουρισμό, αλλά και προβολές ντοκιμαντέρ και περιηγήσεις στα οινοποιεία της περιοχής, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Σε ένα τριήμερο (7-9 Δεκεμβρίου) με πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, το οποίο έχουν “αγκαλιάσει” τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγοί, παρουσιάζεται η δυναμική της Νάουσας, ως “Πόλης του Οίνου 2018”.

Γευστικοί πρωτότυποι συνδυασμοί της τοπικής ποικιλίας του Ξινόμαυρου, γευσιγνωσία, καινοτόμα προϊόντα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τον οινοτουρισμό, αλλά και προβολές ντοκιμαντέρ και περιηγήσεις στα οινοποιεία της περιοχής, υπόσχονται ένα πρόγραμμα απολαυστικό και εποικοδομητικό, για κοινό και επαγγελματίες.

Η FedHATTA συστήνει την άρτια αυτή διοργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένη από την προσεγμένη θεματολογία.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, “… οι επαγγελματίες του κλάδου των τουριστικών γραφείων, μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, έρχονται σε επαφή με την πηγή του Οινοτουρισμού. Εκτιμούμε ότι η επίσκεψη στα οινοποιεία, στις οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, αποφέρει θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια χαρτογράφησης του προϊόντος, καθώς και της αναβάθμισης του σημαντικού τομέα του οινοτουρισμού, μια και αποτελεί άμεσα ένα χρήσιμο εργαλείο στην δουλειά μας”.

Ο οινοτουρισμός και η γευσιγνωσία προβάλλονται και στηρίζονται ευρέως μέσα από το “ΔΩΔΕΚΑ” της ομοσπονδίας, με την συνεργασία της Grapefool.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024