Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οινοτουρισμός

Η FedHATTA στηρίζει την Νάουσα, την Πόλη του Οίνου 2018

Τατιάνα Ρόκου - 07 December 2018, 15:43

Γευστικοί πρωτότυποι συνδυασμοί της τοπικής ποικιλίας του Ξινόμαυρου, γευσιγνωσία, καινοτόμα προϊόντα και συζητήσεις για τον οινοτουρισμό, αλλά και προβολές ντοκιμαντέρ και περιηγήσεις στα οινοποιεία της περιοχής, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.


Σε ένα τριήμερο (7-9 Δεκεμβρίου) με πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, το οποίο έχουν “αγκαλιάσει” τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγοί, παρουσιάζεται η δυναμική της Νάουσας, ως ”Πόλης του Οίνου 2018”.

Γευστικοί πρωτότυποι συνδυασμοί της τοπικής ποικιλίας του Ξινόμαυρου, γευσιγνωσία, καινοτόμα προϊόντα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τον οινοτουρισμό, αλλά και προβολές ντοκιμαντέρ και περιηγήσεις στα οινοποιεία της περιοχής, υπόσχονται ένα πρόγραμμα απολαυστικό και εποικοδομητικό, για κοινό και επαγγελματίες.

Η FedHATTA συστήνει την άρτια αυτή διοργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένη από την προσεγμένη θεματολογία.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ”... οι επαγγελματίες του κλάδου των τουριστικών γραφείων, μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, έρχονται σε επαφή με την πηγή του Οινοτουρισμού. Εκτιμούμε ότι η επίσκεψη στα οινοποιεία, στις οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, αποφέρει θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια χαρτογράφησης του προϊόντος, καθώς και της αναβάθμισης του σημαντικού τομέα του οινοτουρισμού, μια και αποτελεί άμεσα ένα χρήσιμο εργαλείο στην δουλειά μας”.

Ο οινοτουρισμός και η γευσιγνωσία προβάλλονται και στηρίζονται ευρέως μέσα από το ”ΔΩΔΕΚΑ” της ομοσπονδίας, με την συνεργασία της Grapefool.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top