Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Στα Fine Hotel & Resorts της American Express το ξενοδοχείο Caramel της Grecotel

Τατιάνα Ρόκου - 10 December 2018, 13:20

Tα Fine Hotel & Resorts της American Express απευθύνονται στους κατόχους-μέλη των Black & Platinum καρτών της ΑΜΕΧ διεθνώς.


Μέλος των Fine Hotel & Resorts της American Express, έγινε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Caramel του Ομίλου Grecotel, επιβραβεύοντας την ποιότητα των υπηρεσιών του. Σημειώνεται ότι το Caramel Grecotel Boutique Resort στο Ρέθυμνο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου που συμμετέχει στο θεσμό.


Caramel Grecotel Boutique Resort, lobby lounges.


Tα Fine Hotel & Resorts της American Express, που απευθύνονται στους κατόχους-μέλη των Black & Platinum καρτών της ΑΜΕΧ διεθνώς, θέτουν πάντα υψηλότατα και πολύ αυστηρά κριτήρια, προκειμένου να εντάξουν στην ιδιαίτερα “κλειστή” λίστα τους ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Το υψηλών απαιτήσεων κοινό των Fine Hotel & Resorts απολαμβάνει αποκλειστικά ιδιαίτερα προνόμια και προσφορές στα επιλεγμένα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

”Πραγματοποιώντας ένα ακόμα άνοιγμα στις διεθνείς αγορές, η Grecotel αποδεικνύει στην πράξη ότι διευρύνει τη θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, επιβεβαιώνοντας το άριστο επίπεδο υπηρεσιών της, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, την αίγλη και την εγκάρδια φιλοξενία των ανθρώπων της”, αναφέρει η εταιρεία.


Caramel Grecotel Boutique Resort, bedroom beach villa.


Tο Caramel, “το πιο exclusive ξενοδοχείο της Ελλάδας”, όπως έχει χαρακτηριστεί, άνοιξε τις πόρτες του το 2014 αποκτώντας σύντομα διεθνή φήμη για την ποιότητα των υπηρεσιών του. Στην “καρδιά “της Κρητικής Ριβιέρας πάνω σε αμμουδιά, διαθέτει 70 πολυτελείς σουίτες, μεζονέτες και βίλες με ιδιαίτερη διακόσμηση, πισίνα που εντυπωσιάζει με τον φωτισμό της και ατμοσφαιρικό spa, προσφέροντας παράλληλα υψηλή γαστρονομία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top