Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

IBTM World 2018: Θετικά μηνύματα έλαβε ο HAPCO για την προσέλκυση διεθνών συνεδρίων στην Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Δεκέμβριος 2018, 14:48

Διοργανωτές διεθνών συνεδρίων, παγκόσμιοι οργανισμοί και φορείς στην IBTM World 2018 ενδιαφέρθηκαν για διοργάνωση συνεδρίων στην Ελλάδα.


O Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην “IBTM World” της Βαρκελώνης, ως συν εκθέτης με το ACVB στο περίπτερο του ΕΟΤ, εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες διοργανωτές συνεδρίων και τις εταιρείες από όλο το εύρος υπηρεσιών και προϊόντων της συνεδριακής αγοράς.

Στόχος του HAPCO κατά τη φετινή παρουσία του στην έκθεση, ήταν η ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της χώρας στη διεθνή αγορά και η προσέλκυση διεθνών συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 27 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2018 και φιλοξένησε περισσότερους από 3.000 προορισμούς και προμηθευτές πρόθυμους να συνεργαστούν με 15.000 εκπροσώπους MICE από περίπου 150 χώρες. Η IBTM World 2018 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε συναντήσεις, καθώς πραγματοποιήθηκαν συνολικά 77.651 επαγγελματικές συναντήσεις, 5% περισσότερες από το 2017.

Θετικά ήταν τα μηνύματα για την προσέλκυση παγκοσμίων συνεδρίων στην Ελλάδα, γεγονός που προκύπτει από τον εντυπωσιακά ανοδικό αριθμό επισκεπτών στον HAPCO, δημιουργώντας προσδοκίες για ανοδική πορεία στο πλήθος των συνεδρίων και εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν στην Ελλάδα.

Διοργανωτές διεθνών συνεδρίων, παγκόσμιοι οργανισμοί και φορείς ενδιαφέρθηκαν για διοργάνωση συνεδρίων στην Ελλάδα και ενημερώθηκαν από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Παναγιώτη Ποδηματά για τους ελληνικούς προορισμούς, τα προτερήματα της χώρας μας, τις παροχές υψηλού επιπέδου που προσφέρει η Ελλάδα και γενικά τις προοπτικές διεθνών συνεδρίων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top