Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: 'Επιτέλους, έγκαιρη ενημέρωση από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου'

Τατιάνα Ρόκου - 11 December 2018, 12:43

Ήδη η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους Συνδέσμους Τουριστικών Γραφείων σε τουριστικές αγορές διεθνώς, συμβάλλοντας στην επιτυχία των διοργανώσεων.


Η Ομοσπονδία FedHATTA συγχαίρει το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου που ”για πρώτη φορά ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Καλοκαιριού 2019 τόσο νωρίς, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στον έγκαιρο προγραμματισμό των τουριστικών πακέτων και στην ενημέρωση των ταξιδιωτών”.

Ήδη η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους Συνδέσμους Τουριστικών Γραφείων σε τουριστικές αγορές διεθνώς, συμβάλλοντας στην επιτυχία των διοργανώσεων.

Στην ιστοσελίδα http://grecorama.com/en/the-2019-epidaurus-festival-programme-is-announced/ έχει ήδη αναρτηθεί το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με σημαντικές παραστάσεις αρχαίου ελληνικού δράματος, αλλά και σύγχρονου ρεπερτορίου, για το Καλοκαίρι 2019.

Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες συνενώνουν τις δυνάμεις τους και την έμπνευσή τους, για να δημιουργήσουν άρτιες αισθητικά παραστάσεις, που αποτελούν ένα ακόμη στοιχείο για το ταξίδι-εμπειρία, όσων επιθυμούν να συνδυάσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση στα αρχαία Θέατρα της Αθήνας και της Επιδαύρου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top