Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςFedHATTA: 'Επιτέλους, έγκαιρη ενημέρωση από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου'
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: 'Επιτέλους, έγκαιρη ενημέρωση από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου'

Ήδη η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους Συνδέσμους Τουριστικών Γραφείων σε τουριστικές αγορές διεθνώς, συμβάλλοντας στην επιτυχία των διοργανώσεων.

Η Ομοσπονδία FedHATTA συγχαίρει το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου που “για πρώτη φορά ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Καλοκαιριού 2019 τόσο νωρίς, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στον έγκαιρο προγραμματισμό των τουριστικών πακέτων και στην ενημέρωση των ταξιδιωτών”.

Ήδη η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους Συνδέσμους Τουριστικών Γραφείων σε τουριστικές αγορές διεθνώς, συμβάλλοντας στην επιτυχία των διοργανώσεων.

Στην ιστοσελίδα http://grecorama.com/en/the-2019-epidaurus-festival-programme-is-announced/ έχει ήδη αναρτηθεί το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με σημαντικές παραστάσεις αρχαίου ελληνικού δράματος, αλλά και σύγχρονου ρεπερτορίου, για το Καλοκαίρι 2019.

Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες συνενώνουν τις δυνάμεις τους και την έμπνευσή τους, για να δημιουργήσουν άρτιες αισθητικά παραστάσεις, που αποτελούν ένα ακόμη στοιχείο για το ταξίδι-εμπειρία, όσων επιθυμούν να συνδυάσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση στα αρχαία Θέατρα της Αθήνας και της Επιδαύρου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024