Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ενδιαφέρον για πακέτα δραστηριοτήτων/εμπειριών από ξένους TOs για τα νησιά του Β. Αιγαίου

Τατιάνα Ρόκου - 11 Δεκέμβριος 2018, 15:20

Η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού Βορείου Αιγαίου συναντήθηκε, στην Athens International Tourism Expo 2018, με εκπροσώπους της Yandex, εταιρείας διαδικτύου που εξυπηρετεί κυρίως το ρωσικό κοινό, με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας προβολής των νησιών.


Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Athens International Tourism Expo 2018”, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan στα Σπάτα 7-9 Δεκεμβρίου 2018. Στόχος ήταν η παρουσίαση και προώθηση των νησιών της περιφέρειας, τόσο στην εσωτερική τουριστική αγορά, όσο και στο εξωτερικό, μέσω προγραμματισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β).

Στην έκθεση παραβρέθηκαν η εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κα Αγγελική Σαραντινού, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων κ. Κωνσταντίνος Αγγελής ως εκπρόσωπος του Δήμου Σάμου, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου και επαγγελματίες από τη Λέσβο και τη Χίο.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Β2Β τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησαν 30 συναντήσεις με Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες από Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία, Ρωσία και από την ομογένεια της Αμερικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράστηκε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ειδικά για την παροχή πακέτων δραστηριοτήτων και εμπειριών. Τα στοιχεία επαφών από τις συναντήσεις θα σταλούν από τη Διεύθυνση Τουρισμού σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών.

Η κα Σαραντινού πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, καθώς και με εκπροσώπους της εταιρείας Yandex, της εταιρείας διαδικτύου που εξυπηρετεί κυρίως το ρωσικό κοινό, με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας προβολής των νησιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top