Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Πάνω από 10 εκατ. επιβάτες θα πετάξουν με Ryanair την περίοδο των Χριστουγέννων

Θοδωρής Κουμέλης - 12 December 2018, 10:07

Κανάριοι Νήσοι, Βουλγαρία, Σλοβακία και Πολωνία οι πιο δημοφιλείς προορισμοί.


Η Ryanair θεωρεί ότι θα μεταφέρει πάνω από 10 εκατ. πελάτες τα Χριστούγεννα (μεταξύ 11 Δεκεμβρίου και 8 Ιανουαρίου), καταγράφοντας ρεκόρ αύξησης της κίνησης κατά 5%. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου πρόκειται να είναι η πιο δημοφιλής μέρα της εορταστικής περιόδου με σχεδόν 400.000 πελάτες να ταξιδεύουν σε 2.100 πτήσεις, ενώ η τελευταία πτήση την Παραμονή των Χριστουγέννων θα προσγειωθεί στις 17:55, ενώ η ημέρα των Χριστουγέννων είναι η μόνη στο ημερολόγιο της Ryanair που δεν πετά) και οι πτήσεις θα συνεχιστούν στις 26 Δεκεμβρίου.

Η Ryanair επιβεβαίωσε ότι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί των Χριστούγεννων είναι η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Ρουμανία και η Σλοβακία, ενώ οι αριθμοί ρεκόρ θα εκτοξευθούν στα Κανάρια Νησιά για Χριστούγεννα με ήλιο, ενώ οι πίστες της Αυστρίας, της Ιταλίας και της Ελβετίας θα γεμίσουν για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Ο Robin Kiely , υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ryanair, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πάνω από 10 εκατ. ανθρώπους επέλεξαν της Ryanair και αυτή την εποχή των Χριστουγέννων, για να ταξιδέψουν τόσο στο σπίτι και τις οικογένειες και τους φίλους τους, όσο και για τις διακοπές στους χειμερινούς προορισμούς είτε για λίγο ήλιο, είτε για σκι σε όλη την Ευρώπη. Και μην ξεχνάτε ότι οι χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές της Ryanair είναι το ιδανικό δώρο,  προσφέροντας στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να κλείσουν ένα αξέχαστο ταξίδι σε έναν από τους 220 προορισμούς μας, στους χαμηλότερους ναύλους. Τα κουπόνια ξεκινούν από 25 ευρώ και ισχύουν για ταξίδια στο διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο προορισμών μας, γι’αυτό συνδεθείτε στη Ryanair.com σήμερα και να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας και φέτος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top