Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρες με τα 'MSC Musica' και 'MSC Magnifica' από τον Πειραιά για το 2019
Κρουαζιέρα

Κρουαζιέρες με τα 'MSC Musica' και 'MSC Magnifica' από τον Πειραιά για το 2019

Οι κρουαζιέρες θα επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη για το 'MSC Musica' και κάθε Πέμπτη για το 'SC Magnifica', όλο το καλοκαίρι έως και τις αρχές Οκτωβρίου 2019.

Η Top Kinisis Travel, επιλεγμένος συνεργάτης της MSC Cruises για την Ελλάδα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Κύπρο, για 6η συνεχόμενη χρονιά φέρνει την κρουαζιέρα πιο κοντά στους Έλληνες ταξιδιώτες. Με δυο αναχωρήσεις την εβδομάδα από το λιμάνι του Πειραιά, από 5 Ιουνίου έως 3 Οκτωβρίου 2019, τα κρουαζιερόπλοια “MSC Musica” και “MSC Magnifica”, θα προσφέρουν την εμπειρία της κρουαζιέρας στο Αιγαίο, στις Δαλματικές Ακτές και στα ιταλικά παράλια.

Τα κρουαζιέρόπλοια διαθέτουν 16 εστιατόρια και bars, θέατρο 3.500 θέσεων, casino, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, 4 Jacuzzi, 3 πισίνες, γιγαντιαία οθόνη κινηματογράφου δίπλα στην πισίνα, πλήρες κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια προορισμού της κρουαζιέρας.

Προερχόμενο από τη Βενετία το” MSC Musica” θα ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο. Από τις αρχές του Ιουνίου  θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, ακολουθώντας το δρομολόγιο Πειραιάς – Αγίους Σαράντα (Αλβανία) – Ντουμπρόβνικ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία) – Μπρίντιζι (Ιταλία) – Κατάκολο – Μύκονος – Πειραιάς.

Το “MSC Magnifica” θα ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο επίσης από τις αρχές Ιουνίου και θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, ακολουθώντας το δρομολόγιο Πειραιάς – Κέρκυρα – Κοτόρ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία)  – Μπάρι (Ιταλία) – Κατάκολο – Σαντορίνη – Πειραιάς.

Οι κρουαζιέρες αυτές θα επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη για το “MSC Musica” και κάθε Πέμπτη για το “MSC Magnifica”, όλο το καλοκαίρι έως και τις αρχές Οκτωβρίου 2019.

To προσωπικό της Top Kinisis Travel θα υποδέχεται τους επιβάτες στον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας του Πειραιά προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία ελέγχου και επιβίβασης και επιπλέον η MSC Cruises θα παρέχει ελληνόφωνο προσωπικό εν πλω.

Η εταιρεία MSC Cruises είναι ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιέρας με 15 υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια και με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Μόλις το 2003 ναυπηγήθηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο “MSC Lyrica”, το οποίο ανακαινίστηκε το 2015 μαζί με τα άλλα τρία κρουαζιερόπλοια της ίδιας κατηγορίας. Το 2017 εγκαινιάστηκε το πρώτο πλοίο της νέας κατηγορίας Meraviglia, το “MSC Meraviglia”, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, 167.600 τόνων, χωρητικότητας 4.500 επιβατών, ενώ ακολούθησαν τα “MSC Seaside” και “MSC Seaview” της νέας κατηγορίας Seaside 154.000 τόνων και χωρητικότητας 5.000 επιβατών. Το Μάρτιο του 2019, στο στόλο της MSC θα προστεθεί το νεότευκτο “MSC Bellissima”, “αδελφό” πλοίο του “MSC Meraviglia”, ενώ η κατηγορία θα κλείσει με το “MSC Grandiosa” τον Νοέμβριο του 2019.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024