Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρότυπο Πιστοποίησης 'Water Sports Certified Quality' για τα water sports centers
Θαλάσσιος τουρισμός

Πρότυπο Πιστοποίησης 'Water Sports Certified Quality' για τα water sports centers

Κεντρικοί άξονες του Water Sports Certified Quality είναι η εφαρμογή και ικανοποίηση από τις πιστοποιημένες Επιχειρήσεις Εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ ενός ισχυρού μηχανισμού ελέγχου, με σκοπό την οργάνωση και παροχή υπηρεσιών, τις υποδομές, τον εξοπλισμό, τις αρμοδιότητες και ευθύνες του προσωπικού τους.

Η Ομοσπονδία FedHATTA και η Safe Water Sports ενημερώνουν για το καινοτόμο “Water Sports Certified Quality”, ένα Πρότυπο Πιστοποίησης, το οποίο αναπτύχθηκε και πιστοποιείται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Ελέγχων, Επιθεωρήσεων & Πιστοποιήσεων TÜV Austria Hellas, με τη συνεργασία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Safe Water Sports και τη συνεργασία του τελευταίου με το Λιμενικό Σώμα Ελλάδος.

Κεντρικοί άξονες του Water Sports Certified Quality είναι η εφαρμογή και ικανοποίηση από τις πιστοποιημένες Επιχειρήσεις Εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (water sports centers), ενός ισχυρού μηχανισμού ελέγχου με σκοπό την οργάνωση και παροχή υπηρεσιών, τις υποδομές, τον εξοπλισμό, τις αρμοδιότητες και ευθύνες του προσωπικού τους.

Η FedHATTA αναφέρει: “Οι υπηρεσίες των πιστοποιημένων water sports centers, μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στην τουριστική εμπειρία των επισκεπτών των των ταξιδιωτών, προσφέροντάς τους υψηλές προδιαγραφές ποιότητας για ασφαλή ψυχαγωγία.

Με την πιστοποίηση Water Sports Certified Quality τεκμηριώνεται η συμμόρφωση της λειτουργίας των θαλάσσιων σπορ ως προς τις απαιτήσεις του προτύπου και με τον τρόπο αυτό ακολουθείται το Π.Δ. 7/18 περί Οργανωμένων Ταξιδίων για την προστασία των ταξιδιωτών σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχονται από τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους tour operators, κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

Στην προσπάθεια όλων μας για αναβαθμισμένες τουριστικές παροχές, προτείνουμε να αναζητάτε το πιστοποιητικό και την ειδική σήμανση – σημαία, στα ξενοδοχεία που προσφέρουν υπηρεσίες εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, συμβάλλοντας ενεργά στην πρόληψη αποφυγής ατυχημάτων στα θαλάσσια σπορ, στην ασφαλή και υψηλών προδιαγραφών διαμονή των επισκεπτών κατά το ταξίδι τους, ως πρεσβευτές ανάπτυξης του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024