Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

'Zoe', η πρώτη εικονική προσωπική βοηθός σε κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

Τατιάνα Ρόκου - 14 December 2018, 10:38

Η 'Zoe' είναι η ‘προσωποποίηση’ της σύγχρονης τεχνολογίας που έχει ενσωματωθεί στο MSC Bellissima της MSC Cruises. Η τεχνολογία αυτή διασυνδέει τους ταξιδιώτες με το πλήρωμα και το πλοίο.


Η Cruiseway Travel, αντιπρόσωπος της MSC Cruises για την Ελλάδα, παρουσιάζει το κρουαζιερόπλοιο “MSC Bellissima”, το οποίο θα κάνει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από την Άνοιξη μέχρι το Φθινόπωρο του 2019 και θα διαθέτει την πρώτη εικονική προσωπική βοηθό μέσα στην καμπίνα.

Η “Zoe”, όπως αναγράφεται στα αγγλικά το όνομά της, από την ελληνική λέξη “ζωή”, είναι η ‘προσωποποίηση’ της σύγχρονης τεχνολογίας που έχει ενσωματωθεί στο MSC Bellissima κάνοντάς το, το πιο καινοτόμο πλοίο που ταξιδεύει στις θάλασσες σήμερα. Η τεχνολογία αυτή διασυνδέει τους ταξιδιώτες με το πλήρωμα και το πλοίο, θέτοντας τον έλεγχο των διακοπών τους στα χέρια τους.

”Απλά μιλάτε με την Zoe, λέγοντας ‘ΟΚ Zoe’ για να ξεκινήσει το σύστημα, και εκείνη θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Έτσι, η MSC Cruises καταφέρνει να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο γρήγορης εξυπηρέτησης πελατών, μέσα στην άνεση της σουίτας σας και χάρη σε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέτος οι αγαπημένοι πελάτες μας θα μπορούν να χαρούν αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα. Η Zoe απαντά σε κάθε τι που έχει να κάνει με το ταξίδι σας, σας καθοδηγεί στο πλοίο, σας κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια, και φτιάχνει το προσωπικό σας ημερολόγιο πάνω στο πλοίο” ανακοίνωσε η κα Τατιάνα Χάμπα, πρόεδρος της εταιρείας Cruiseway Travel.

Η Cruiseway Travel προσφέρει για ακόμα μια χρονιά ειδικά σχεδιασμένα δρομολόγια για την ελληνική αγορά, με αναχώρηση από Πειραιά.

Δύο κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises θα δίνουν τη δυνατότητα επιβίβασης Ελλήνων από τον Πειραιά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2019 για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες στην Αδριατική Θάλασσα. Φέτος, για πρώτη φορά, στα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruise θα καλωσορίζουν τους επιβάτες και θα μιλάνε ελληνικά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top