Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑγορά εισιτηρίων αγώνων ποδοσφαίρου σε Ισπανία και Γαλλία από τη Ryanair
Αεροπορικές εταιρείες

Αγορά εισιτηρίων αγώνων ποδοσφαίρου σε Ισπανία και Γαλλία από τη Ryanair

Τα εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα για τα παιχνίδια της La Liga, με την Atlético Madrid, την Espanyol και τη Malaga, καθώς και την Toulouse στην Ligue 1 της Γαλλίας.

Η Ryanair επέκτεινε την προσφορά εισιτηρίων της, συμπεριλαμβάνοντας αγώνες ποδοσφαίρου για την ισπανική La Liga και τη Ligue 1 στη Γαλλία.

Σε συνεργασία με την Coras, η Ryanair προσφέρει τα καλύτερα θεατρικά και τουριστικά αξιοθέατα σε 19 ευρωπαϊκές χώρες στην ιστοσελίδα Ryanair.com με τις χαμηλότερες τιμές και οι πελάτες της Ryanair μπορούν τώρα να αγοράσουν εισιτήρια για μερικούς από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς αγώνες και μέσω της σελίδας Active Trip, που ταιριάζει με την ημερομηνία και τον προορισμό του ταξιδιού τους.

Τα εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα για τα παιχνίδια της La Liga, με την Atlético Madrid, την Espanyol και τη Μάλαγα, καθώς και την Τουλούζη στην Ligue 1 της Γαλλίας. Περισσότεροι αγώνες ποδοσφαίρου και ράγκμπι θα είναι διαθέσιμοι τις επόμενες εβδομάδες και οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για όλες τις εκδηλώσεις σε 10 γλώσσες και 8 νομίσματα (Ευρώ, Στερλίνα, Ντιρχάμ, Δολάριο, Νορβηγική Κορόνα, Κορόνα, Δανέζικη Κορόνα και Ζλότι) με περισσότερα νομίσματα και προσφορές που θα ακολουθήσουν.

Ο Director of Ancillary της Ryanair, Greg O’Gorman δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Coras για να προσθέσουμε περισσότερες εκδηλώσεις στην υπηρεσία Ryanair Tickets, προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια σε μερικά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά αθλητικά γεγονότα. To Ryanair Tickets προσφέρει ήδη εισιτήρια σε κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα, όπως ο Πύργος του Άιφελ, το Κολοσσαίο και το London Eye, οι εκθέσεις του West End, όπως οι Aladdin, Les Misérables, The Lion King και Wicked, και οι πελάτες επωφελούνται από πολύ ανταγωνιστικές τιμές, του λογαριασμού “My Ryanair”.

Ο CEO της Coras, Mark McLaughlin, αναφέρει: “Τα σχέδια ταξιδιού ξεκινούν όλο και περισσότερο με την αγορά ενός εισιτηρίου εκδήλωσης, είτε πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα είτε για έναν αγαπημένο μουσικό καλλιτέχνη. Το Ryanair Tickets προσφέρει στους πελάτες μια πιο βολική και εξατομικευμένη εμπειρία για να αγοράσουν τα καλύτερα εισιτήρια εκδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη. Ξεκινώντας από τα εισιτήρια της La Liga και της Ligue 1, οι πελάτες της Ryanair μπορούν τώρα να αγοράσουν εισιτήρια για να απολαύσουν παιχνίδια στα πιο σπουδαία γήπεδα της Ευρώπης, με περισσότερες ομάδες και αθλήματα να προστεθούν το 2019”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024