Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Βραβείο 'Bravo Society' στο NJV Athens Plaza στα BRAVO Sustainability Awards 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 December 2018, 13:11

Η διάκριση αφορά στην πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ξενοδοχείου, με τίτλο 'ETHOS - Caring / Supporting / Realizing: Τοπική Κοινωνία'.


Στο πλαίσιο της 9ης Ετήσιας Εκδήλωσης των BRAVO Sustainability Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διακρίθηκε με το βραβείο “Bravo Society”.

Η διάκριση αυτή, αφορά στην πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ξενοδοχείου, με τίτλο “ETHOS - Caring / Supporting / Realizing: Τοπική Κοινωνία”. Το βραβείο παρέλαβε η γενική διευθύντρια του NJV Athens Plaza κα Βάνα Λαζαράκου και η Guest Relations & Corporate Social Responsibility Manager κα Ρόζα Τσιριγώτη.

Η εν λόγω πρωτοβουλία που διακρίθηκε στον Πυλώνα “Bravo Society” συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις 100 υποψηφιότητες της επιχειρηματικής κοινότητας που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία μέσα από τη διαδικασία Διαλόγου του Θεσμού, με τη συμμετοχή 9.250 ενεργών πολιτών και 130 κοινωνικών εταίρων, που συμμετείχαν στις Επιτροπές Αξιολόγησης.

Ο θεσμός BRAVO, που εδώ και 9 χρόνια υλοποιείται από το QualityNet Foundation, αναπτύσσει έναν ετήσιο κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν οι επιχειρήσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία Πολιτών. Όλοι οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο BRAVO αποτελούν τους “Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης”, μίας φιλοσοφίας που υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον, και οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top