Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά καταλύματα

Απατεώνες υπόσχονται επιδοτήσεις 'μαϊμού' προειδοποιεί η ΣΕΤΚΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Δεκέμβριος 2018, 15:00

Επίδοξοι 'εκπρόσωποι' προγραμμάτων ΕΣΠΑ τηλεφωνούν στους επιχειρηματίες ισχυριζόμενοι ότι έχει εγκριθεί για την επιχείρηση τους ένα υψηλό ποσό επιδότησης και για την άμεση εκταμίευσή του θα πρέπει να τους καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 5.000 – 10.000 ευρώ.


Όλο και πληθαίνουν οι αναφορές στη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος και στις κατά τόπους Ενώσεις ότι, επιτήδειοι προσεγγίζουν τηλεφωνικά επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων και τους “υπόσχονται” επιχορηγήσεις μέσω διαφόρων επιδοτούμενων προγραμμάτων, φυσικά με το αζημίωτο.

Πιο συγκεκριμένα, επίδοξοι “εκπρόσωποι” προγραμμάτων ΕΣΠΑ τηλεφωνούν στους επιχειρηματίες ισχυριζόμενοι ότι έχει εγκριθεί για την επιχείρηση τους ένα υψηλό ποσό επιδότησης και για την άμεση εκταμίευσή του θα πρέπει να τους καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 5.000 – 10.000 ευρώ.

Το φαινόμενο παρατηρείται ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και το κόλπο κάθε άλλο παρά τωρινό είναι, αφού και στο παρελθόν έχουν συμβεί διάφορες απάτες με επιτήδειους, οι οποίοι υπόσχονται επιδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ.

Προς αποφυγή κάθε εμπλοκής σε κάποιο τέτοιο περιστατικό οικονομικής απάτης, η ΣΕΤΚΕ εφιστά στους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων - μέλη της να έχουν αυξημένη την προσοχή τους και να ενημερώσουν τον Σύλλογο - Ομοσπονδία που ανήκουν σε περίπτωση που πέσει κάτι στην αντίληψή τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top