Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Νεκρός γνωστός τουριστικός επιχειρηματίας της Λέσβου

Τατιάνα Ρόκου - 17 December 2018, 09:19

Το δυστύχημα συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του.


Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από το αυτοκίνητό του 83χρονος ο οποίος έπεσε στην θάλασσα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ το θύμα είναι ο Αντώνης Πίκουλος, εμβληματικός επιχειρηματίας του λιμανιού, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου.

Το δυστύχημα συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του. Για άγνωστους λόγους ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με ταχύτητα έπεσε στο λιμάνι όπου και βυθίστηκε σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την άκρη της προβλήτας.

Άμεσα έπεσαν στη θάλασσα δύο νεαροί που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται εκεί, χωρίς όμως οι προσπάθειες τους να έχουν αποτέλεσμα, καθώς ο άτυχος οδηγός ήταν δεμένος με τη ζώνη του αυτοκινήτου και δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί. Το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει και ένα τμήμα του είχε βυθιστεί στη λάσπη του πυθμένα σε βάθος περίπου πέντε μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τελικά, περίπου στις 18:00 το απόγευμα ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, από το οποίο και απεγκλωβίστηκε νεκρός ο ναυτιλιακός πράκτορας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top