Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπαφές της Caldera Collection με τη Virtuoso στην ILTM
Ξενοδοχεία

Επαφές της Caldera Collection με τη Virtuoso στην ILTM

Η έκθεση ILTM προσφέρει, σύμφωνα με την εταιρεία, την ιδανική ευκαιρία για τα στελέχη της να συναντήσουν τις πιο σημαντικές και παραγωγικές εμπειρίες από όλο τον κόσμο.

Η Caldera Collection, ως ανεξάρτητη ξενοδοχειακή εταιρεία διαχείρισης σε βασικούς προορισμούς τουρισμού, παραβρέθηκε στην τελική παγκόσμια συνάντηση και στο μοναδικό γεγονός για την πολυτελή ταξιδιωτική βιομηχανία, στην έκθεση “ILTM” στις Κάννες.

“Συναντήσαμε τους κατάλληλους ανθρώπους, από υψηλής ποιότητας Μέσα Ενημέρωσης έως τους πιο διάσημους αγοραστές πολυτελείας. Παρέχοντας ευνοϊκές συμφωνίες με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως και πραγματοποιώντας συναντήσεις με περισσότερους από 100 ταξιδιωτικούς πράκτορες, κυρίως της διεθνής αλυσίδας Virtuoso. Περισσότερες επαφές, περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερες ιδέες και περισσότερες αγορές από οπουδήποτε αλλού”, αναφέρει η διοίκηση της Caldera Collection Hotels.

“Η έκθεση ILTM προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να συναντήσουμε τις πιο σημαντικές και παραγωγικές εμπειρίες από όλο τον κόσμο. Το γεγονός αυτό θα δώσει μεγαλύτερη απόδοση στις επενδύσεις μας.

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται και συμμετάσχει με σκοπό την προβολή και την συνεχής ανάπτυξη σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών ως όφελος τη μεγιστοποίηση των εσόδων. Είμαστε πρόθυμοι οι γνώσεις μας να εμπνεύσουν και να δεχθούμε απαραίτητες συμβουλές σε ένα υψηλό ποιότητας δίκτυο ξενοδοχείων.

Eίμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα στον τομέα της φιλοξενίας. Με ισχυρό όπλο στα χέρια μας τη χρήση του Internet και των νέων τεχνολογιών, επιτυγχάνουμε τον εκσυγχρονισμό των παρεχομένων υπηρεσιών με τη μεγιστοποίηση των κερδών. Καθώς αναγνωρίζουμε πως το διαδίκτυο αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων του τουρισμού στην σημερινή εποχή, είμαστε σε θέση να εκμεταλλευόμαστε αυτό το εργαλείο προς όφελος της επιχείρησης. Με καθημερινό έλεγχο και με την προσαρμογή των αναγκών της επιχείρησης βάσει της εποχικότητας και των αλληλεπιδράσεων του αγοραστικού κοινού, φροντίζουμε πάντοτε για την πιο αποδοτική στρατηγική στον ξενοδοχειακό τομέα. Διαμορφώνουμε την εταιρική εικόνα των ξενοδοχείων, στοχευμένα σε κάθε χώρα. Διαθέτουμε ένα αξιόλογο σύνολο δωματίων, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τέλος, αναγνωρίζουμε πως οι τιμές στο Internet μοιάζουν με εκείνες στο χρηματιστήριο και αλλάζουν καθημερινά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024