Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Διεθνή δημοσιεύματα προβάλλουν τον προορισμό 'Αττική Ριβιέρα'

Τατιάνα Ρόκου - 18 Δεκέμβριος 2018, 10:35

Έντεκα εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών δημοσιογραφικών μέσων από Ιταλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ρωσία, Πορτογαλία και Κύπρο, γνώρισαν τα θεματικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Αττική.


Η Περιφέρεια Αττικής, ακολουθώντας σταθερά το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης για την Τουριστική Προβολή της, διοργανώνει συνεχώς, press και fam trips παρουσιάζοντας και προβάλλοντας τις δυνατότητες της Αττικής ως προορισμού ολιγοήμερων διακοπών (short break) καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό, υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής και της εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Τουρισμού, κας Ελένης Δημοπούλου, ξένοι τουριστικοί συντάκτες φιλοξενήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής. Στο διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2018, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας: το κλίμα, τη  γαστρονομία, τον αρχαίο, αλλά και σύγχρονο πολιτισμό της Αττικής, τις υποδομές και το συνδυασμό αστικού τοπίου, την ακτογραμμή της Αττικής Ριβιέρας και τα νησιά του Σαρωνικού.

Οι 11 εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών δημοσιογραφικών μέσων από Ιταλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ρωσία, Πορτογαλία και Κύπρο, γνώρισαν τα θεματικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Αττική και ήδη, μετά από το ταξίδι εξοικείωσης, έχουν δημοσιευθεί πολλά και σημαντικά σχετικά άρθρα από όλους τους συμμετέχοντες.

Οι προσπάθειες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ξένοι τουρίστες τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αττικής συνεχίζονται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top