Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο The Stanley Hotel μεταξύ των 'Θησαυρών του Ελληνικού Τουρισμού' για το 2018
Ξενοδοχεία

Το The Stanley Hotel μεταξύ των 'Θησαυρών του Ελληνικού Τουρισμού' για το 2018

Την τελευταία διετία στο ξενοδοχείο έγιναν μια σειρά στρατηγικών αλλαγών, όπως επαναπροσδιορισμός της ταυτότητας του ξενοδοχείου, ανακαινίσεις δωματίων, αιθουσών, εστιατορίου και lobby, αλλά επίσης και ενισχύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και νέες υψηλές τεχνολογικές δομές.

Το ιστορικό, τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο The Stanley στο κέντρο της Αθήνας, μετά από αξιολόγηση που έγινε σε 1.000 ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του ελληνικού τουρισμού “Treasures of Greek Tourism Awards 2018”, που διοργάνωσε και φέτος ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing, βραβεύθηκε ανάμεσα στα “Best Performing Companies for 2018”. H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA.

Οι βραβεύσεις, καθώς και οι διακρίσεις (Certificates) των εταιρειών έγιναν βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Όπως δήλωσε ο κ. Θάνος Σαλασίδης, αναπλ. υποδιευθυντής και διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, “η βράβευση ήταν ένα συνολικό αποτέλεσμα πολλών αλλαγών τα τελευταία δυο χρόνια στο ξενοδοχείο. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται: η αλλαγή στρατηγικής πωλήσεων, επαναπροσδιορισμός της ταυτότητας του ξενοδοχείου, ανακαινίσεις δωματίων, αιθουσών, εστιατορίου και lobby, αλλά επίσης και ενισχύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και νέες υψηλές τεχνολογικές δομές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024