Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

1ο Yachting Festival Running στα πλαίσια του Yachting Festival 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 December 2018, 11:19

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απρίλιου 2019 και στα πλαίσια του 2ου Yachting Festival στη Μαρίνα Αλίμου θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.


Η Mact Media Group και ο ΣΙΤΕΣΑΠ (Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος) ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 1ου Yachting Festival Running, στα πλαίσια του Yachting Festival 2019.

Το 2ο Yachting Festival - Γιορτή Θαλάσσιου Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 11-14 Απριλίου 2019, διοργανώνεται από την Mact Media Group εκ μέρους του ΣΙΤΕΣΑΠ στη Μαρίνα Αλίμου, με κύριο σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του λεκανοπεδίου (αλλά και σε ξένους επισκέπτες και επαγγελματίες) να γνωρίσουν από κοντά τη μοναδικότητα της απόλαυσης των ελληνικών θαλασσών μέσα από ένα –κυρίως– μικρότερο ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος, που μπορούν είτε οι ίδιοι να κυβερνήσουν (με κατάλληλες γνώσεις και εκπαίδευση) είτε να χαρούν με τη βοήθεια και την υποστήριξη από επαγγελματίες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απρίλιου 2019 και στα πλαίσια του 2ου Yachting Festival στην Μαρίνα Αλίμου θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Σκοπός της δράσης είναι:

  • η αφύπνιση και η υπενθύμιση του ότι η υγεία αποτελεί το σημαντικότερο αγαθό της ζωής και απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσει κανείς τις χαρές της.
  • ο αθλητισμός και η υγεία του σώματος και της ψυχής, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα. Δεν είναι τυχαίο που οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν ”νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Άλλωστε, σήμερα η επίδραση του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας στην υγεία μας, είναι ζήτημα επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Στον αγώνα δρόμου θα υπάρχουν δύο διαδρομές:

  • Διαδρομή 5 χλμ., με αφετηρία από Ολυμπιακό Γήπεδο Beach Volley έως Μαρίνα Αλίμου
  • Διαδρομή 2 χλμ., με αφετηρία από Μαρίνα Φλοίσβου έως Μαρίνα Αλίμου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top