Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαWorkshop της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων με τη συνεργασία NTSB, ICAO και EASA
Σεμινάρια

Workshop της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων με τη συνεργασία NTSB, ICAO και EASA

Στόχοι του workshop ήταν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, μεθοδολογίας και βέλτιστων πρακτικών σε θέματα διαχείρισης της ασφάλειας πτήσεων, αλλά και της διερεύνησης των αεροπορικών ατυχημάτων και σοβαρών συμβάντων.

Η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ) διοργάνωσε τετραήμερο Aviation Safety Workshop με εισηγητές / ομιλητές από το NTSB (International Transportation Safety Board), τον ICAO (International Civil Aviation Organization), την EASA (European Aviation Safety Agency) και από την ελληνική αεροπορική κοινότητα.

Το workshop πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από 3-6 Δεκεμβρίου 2018.

Συμμετείχαν, εκτός του προσωπικού της ΕΔΑΑΠ, εκπρόσωποι από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, τις ελληνικές αεροπορικές  εταιρείες (AΟC Holders), τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τη Fraport Greece, τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης, την Πολεμική Αεροπορία, τα Ιπτάμενα Τμήματα των λοιπών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης από την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων της Κύπρου.

Τις εργασίες του workshop άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΔΑΑΠ κ. Αθανάσιος Μπίνης.

Στόχοι του workshop ήταν:

  • η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, μεθοδολογίας και βέλτιστων πρακτικών σε θέματα διαχείρισης της ασφάλειας πτήσεων, αλλά και της διερεύνησης των αεροπορικών ατυχημάτων και σοβαρών συμβάντων και
  • η ενημέρωση των συμμετεχόντων σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια πτήσεων, με εστίαση στον ανθρώπινο παράγοντα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024