Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο The Stanley αναβαθμίζει το σύνολο των πληροφοριακών του συστημάτων
Ξενοδοχεία

Το The Stanley αναβαθμίζει το σύνολο των πληροφοριακών του συστημάτων

Μεταξύ άλλων, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το νέο datacenter με σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και η περαιτέρω αναβάθμιση της υπηρεσίας Internet, με αναβάθμιση της ταχύτητας, αλλά και της υποστηρικτικής υποδομής.

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του και με σκοπό την υψηλή ποιότητα στην φιλοξενία και την εστίαση το ξενοδοχείο The Stanley αναβάθμισε μέσα στο 2018 το σύνολο των πληροφοριακών του συστημάτων.

Συγκεκριμένα, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το νέο datacenter με σύγχρονο εξοπλισμό, νέους διακομιστές και Hyper-v clusters, κεντρικοποιώντας τη διαχείριση των εφαρμογών του ξενοδοχείου, υλοποιήθηκε η μεταφορά στο νέο σύστημα διαχείρισης προσωπικού HRM & PAYROLL της Epsilon net, καθώς και το digital signage, OCG της εταιρείας IT Concept, το οποίο παρέχει συνεχή πληροφόρηση στους πελάτες του και διαχειρίζεται κεντρικά.

Μέσα στο 2018 ξεκίνησε και υλοποιήθηκε η περαιτέρω αναβάθμιση της υπηρεσίας Internet, η αναβάθμιση δηλαδή της ταχύτητας, αλλά και της υποδομής που υποστηρίζει την παροχή ποιοτικού και γρήγορου Internet, σκοπεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του ξενοδοχείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024