Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Τέσσερα αστέρια αριστείας για την bluegr Hotels & Resorts από το EFQM Levels of Excellence

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 December 2018, 15:06

Η bluegr Hotels & Resorts υιοθέτησε το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM) και το 2016 τιμήθηκε με τη διάκριση Committed to Excellence 2 αστέρων, την οποία διατήρησε μέχρι και φέτος που πιστοποιήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων.


Με διάκριση “κλείνει” το 2018 για την bluegr Hotels & Resorts, που αξιολογήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων από το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης EFQM Levels of Excellence. Στην εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, ο ξενοδοχειακός όμιλος αξιολογήθηκε με τέσσερα αστέρια στο μοντέλο αριστείας του EFQM. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της bluegr Hotels & Resorts ο κ. Βασίλης Μπάρμπας, ΙΤ Μanager του ομίλου, από τους κ.κ. Γρηγόρη Ταπεινό, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΕ, Gianluca Mulè Chief Operating Officer EFQM και Αναστάσιο Ροδόπουλο, γενικό διευθυντή της ΕΕΔΕ.


Το Minos Palace Hotel & Suites, στον Άγ. Νικόλαο Κρήτης.


Δημιούργημα της κας Τζίνας Μαμιδάκη, διευθύνουσας συμβούλου του ομίλου, η bluegr Hotels & Resorts αποτέλεσε την υλοποίηση του οράματος της ίδρυσής της για μια εταιρεία πρότυπο για τις επόμενες γενιές. Με ξενοδοχεία σε Κρήτη, Αθήνα και Ρόδο ο όμιλος θέλησε να διαφοροποιήσει το ύφος των πολυτελών διακοπών εισάγοντας τον επισκέπτη σε ένα νέο πλαίσιο απόλαυσης που στηρίζεται στους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: μοναδικές τοποθεσίες, εξαιρετικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες, και δημιουργώντας ξενοδοχειακές μονάδες απόλυτους εκφραστές αυτών.Η bluegr Hotels & Resorts υιοθέτησε το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM) και το 2016 τιμήθηκε με τη διάκριση Committed to Excellence 2 αστέρων, την οποία διατήρησε μέχρι και φέτος που πιστοποιήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων.

Στο πλαίσιο της απονομής o κ. Μπάρμπας δήλωσε: “Η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δε θα βρισκόμασταν εδώ χωρίς μια σταθερή, δυνατή και ξεκάθαρη ηγεσία να μας κατευθύνει. Στόχος μας να ανεβούμε στο βάθρο σε δύο χρόνια αντί τρία για το επόμενο επίπεδο των 5 αστεριών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top