Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΝέο ΔΣ του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος
Rent-a-car

Νέο ΔΣ του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος

Πρόεδρος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΤΕΕΑΕ εκλέχθηκε ο κ. Δημήτρης Μαγγιώρος, αναπλ. γενικός διευθυντής της Autohellas SA – Hertz.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΤΕΕΑΕ), που εκλέχθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Δεκεμβρίου 2018, συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Πρόεδρος: Δημήτρης Μαγγιώρος, αναπλ. γενικός διευθυντής Autohellas SA – Hertz
  • Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Ταπραντζής, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος Δ.Σ. Olympic SA (Avis)
  • Γενικός γραμματέας: Γιώργος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής Long Term Rental και Rent-a-Car Εnterprise SA
  • Ταμίας: Βασίλης Κουρέλος, εμπορικός διευθυντής Motorlease SA
  • Μέλη: Δημήτρης Κανακάρης, ιδιοκτήτης Κανακάρης ΕΠΕ- Ace Rent-a-Car
  • Γιώργος Τσακατούρας, ιδιοκτήτης Προπορεία ΕΠΕ – Avance Rent-a-Car
  • Κώστας Πετρούτσος, διευθύνων σύμβουλος Leaseplan Hellas SA
  • Χάρης Χανιώτης, πρόεδρος Αρένα Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων ΑΕ
  • Αναστάσης Κοροβέσης, διευθύνων σύμβουλος Astra Rent-a-Car SA

O ΣΤΕΕΑ είναι ο αντιπροσωπευτικός φορέας του Κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων και με τις ενέργειες των μελών του έχει μέχρι σήμερα επιλύσει αρκετά από τα προβλήματα του κλάδου, αλλά, κυρίως, έχει συμβάλει θετικά στην αναβάθμιση και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Εκπροσωπεί το 75% του συνόλου των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης και το 90% των αυτοκινήτων Μακροχρόνιας Μίσθωσης. Τα μέλη του, στα οποία περιλαμβάνονται και όλα τα διεθνή σήματα (HERTZ, AVIS, SIXT, BUDGET, EUROPCAR, ALAMO κ.λπ.), λειτουργούν πάνω από 650 υποκαταστήματα στην Ελλάδα. Επίσης, εκπροσωπεί τον κλάδο στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού και την Ελλάδα στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων ECATRA/LEASEUROPE, ενώ είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Τέλος, είναι ο μόνος σύλλογος στον κλάδο που έχει εφαρμόσει Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας, στον οποίο προβλέπεται διαδικασία ελέγχου των μελών του από Επιτροπή Δεοντολογίας και επιβολή κυρώσεων. Ο Κώδικας Επαγγελματικής Δεοντολογίας έχει κοινοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή και σε όλες τις Οργανώσεις Προστασίας Καταναλωτή. Με τους παραπάνω φορείς έχει αναπτυχθεί στενή συνεργασία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024