Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Η 'ψηφιακή' χρονιά ξεκινά με το τρίτο Digi.travel Cyprus International Conference & Expo

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Δεκέμβριος 2018, 09:38

Στη Λευκωσία στις 16 Ιανουαρίου το 3ο Digi.travel Cyprus International Conference & Expo με τη συνδιοργάνωση του ACTA.

Για τρίτη χρονιά το συνέδριο και έκθεση για τις ψηφιακές τεχνολογίες στον τουρισμό και τα ξενοδοχεία Digi.travel Cyprus International Conference & Expo διοργανώνεται στις 16 Ιανουαρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο «Filoxenia» στη Λευκωσία της Κύπρου.

Όπως κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων τη Κύπρου (ACTA) είναι ο τοπικός συνδιοργανωτής γεγονός που επιβεβαιώνει τη αξία της θεματολογίας για τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Ακολουθώντας τις τάσεις, στο συνέδριο θα παρουσιαστεί από τον Παναγιώτη Θεοδώρου, ιδρυτή της B2bars το επίκαιρο θέμα των Chatbots και πως μπορεί να αξιοποιηθεί από τα τουριστικά γραφεία.

Ο καθηγητής και σύμβουλος επιχειρήσεων Δρ. Δημήτρης Κούτουλας θα παρουσιάσει πως μπορεί να αποφευχθεί η έλλειψη συγκροτημένης στρατηγικής μάρκετινγκ από την υιοθέτηση αποσπασματικών ενεργειών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ο Στέργιος Παναγιωτάκης, CEO της Cyberlogic θα παρουσιάσει τις καινοτόμες τεχνολογίες που υπάρχουν στη διάθεση των γραφείων εισερχόμενου τουρισμού.

Ενώ η εναρκτήρια κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Ορέστη Ανδριανή, Διευθυντή Τουρισμού της Google για την περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας και Βουλγαρίας, ο οποίος θα παρουσιάσει τις ανάγκες του εισερχόμενου τουρισμού όπως αυτές καταγράφονται από την ψηφιακή διαδρομή που ακολουθούν οι ταξιδιώτες.

Στο κλείσιμο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πως μπορούν οι τουριστικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα ψηφιακά ενημερωτικά/ειδησεογραφικά δίκτυα και τα blogs.

Να σημειώσουμε ότι πλατινένιος χορηγός φέτος είναι η εταιρεία Plarino και αργυροί χορηγοί η Cyberlogic και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορείου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ενώ επίσημος αερομεταφορέας είναι η Blu Air και επίσημος χορηγός φιλοξενίας το Semeli Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές της τελευταία στιγμής μπορούν πραγματοποιηθούν στο website του συνεδρίου.

Το Digi.travel της Κύπρου ακολουθεί το 6ο Digi.travel EMEA Conference & Expo που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Αθήνα στις 11 Δεκεμβρίου και προηγείται του Digi.travel APAC Conference & Expo που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης στις 21 Ιουνίου 2019.

Τα συνέδρια Digi.travel Conference & Expo της σειράς Digi.travel World Events έχουν καθιερωθεί στη διεθνή αγορά για την πρακτική προσέγγιση που ακολουθούν στα θέματα που παρουσιάζουν με σκοπό την ενημέρωση αλλά και εκπαίδευση των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top