Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Κ. Μπακογιάννης με ξενοδόχους Αττικής: 'Η Αθήνα να γίνει μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες της'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Δεκέμβριος 2018, 12:32

Τα θέματα που τέθηκαν από την πρόεδρο της Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού ήταν, μεταξύ άλλων, η ασφάλεια, ο επαρκής φωτισμός παντού, η καθαριότητα στο κέντρο και στις γειτονιές, η δημιουργία 'info point' για τους ξένους επισκέπτες, οι έλεγχοι για μη αδειοδοτημένα καταλύματα, η βελτίωση των συγκοινωνιών και η ενίσχυση της διεθνούς προβολής της Αθήνας.


“Η Αθήνα μπορεί να προσελκύσει ακόμα πιο μεγάλο αριθμό ξένων επισκεπτών και ταυτόχρονα να καθιερωθεί ως κορυφαίος ‘city break’ προορισμός αν η διαμονή σ‘αυτήν γίνει μια εμπειρία που αξίζει να ξαναζήσει ο επισκέπτης της”. Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη σε συζήτηση που είχε με το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού.

“Στόχος μας είναι οι επισκέπτες να έρχονται και να ξαναέρχονται. Να γίνουν εκείνοι οι καλύτεροι διαφημιστές της. Να επιλέγουν την Αθήνα για να κάνουν τις διακοπές τους ή για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο. Όχι μόνο γιατί έχουμε την Ακρόπολη, τον λαμπερό μας ήλιο, το εξαιρετικό φαγητό και την νυχτερινή διασκέδαση αλλά και επειδή θα βρίσκονται σε μια πόλη ασφαλή, καθαρή, φιλική και φιλόξενη” είπε ο κ. Μπακογιάννης και εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει αυτό: “Να μπορεί ο επισκέπτης να διασχίζει το ιστορικό κέντρο χωρίς φόβο για την ασφάλειά του, χωρίς τον κίνδυνο να μπει σε γειτονιές ‘άβατα’, χωρίς να πέφτει πάνω σε στοίβες σκουπιδιών, χωρίς να σκοντάφτει σε διαλυμένα και βρώμικα πεζοδρόμια, απροσπέλαστα από παράνομα παρκαρισμένα μηχανάκια και αυτοκίνητα, ή να έχει ταξιδέψει χιλιάδες μίλια για να βρίσκει την Ακρόπολη και τα άλλα μνημεία της πόλης κλειστά”.

Τα θέματα που τέθηκαν από την πρόεδρο της Ένωσης κα Λαμπρινή Καρανάσιου-Ζούλοβιτς και τα μέλη του προεδρείου σχετίζονται άμεσα με τον στόχο του κ. Μπακογιάννη για τον “Πολιτισμό της Καθημερινότητας”: Ασφάλεια, επαρκής φωτισμός παντού, καθαριότητα στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές, δημιουργία “info point” για τους ξένους επισκέπτες, έλεγχοι για μη αδειοδοτημένα καταλύματα, βελτίωση των συγκοινωνιών, ενίσχυση της διεθνούς προβολής της Αθήνας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top