Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΣυνεργασία Travelport – Lloyds Insurance για ταξιδιωτική ασφάλιση σε Ελλάδα και Κύπρο
Ταξιδιωτική ασφάλιση

Συνεργασία Travelport – Lloyds Insurance για ταξιδιωτική ασφάλιση σε Ελλάδα και Κύπρο

Το καινοτόμο plugin της εταιρείας, 'Travelport Smartpoint', γνωστό ως TiBi, αναπτύχθηκε από τη γαλλική εταιρεία Inbsys International Ltd, η οποία αποτελεί μέρος του δικτύου ανάπτυξης της Travelport.

Η κορυφαία εμπορική πλατφόρμα ταξιδιών Travelport ανακοίνωσε ότι η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι τώρα διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω ενός νέου plugin, του Travelport Smartpoint. Όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν τώρα τη δυνατότητα να ασφαλίσουν τους ταξιδιώτες τους μέσω του ελληνικού τοπικού παρόχου, Lloyds Insurance. Το καινοτόμο plugin Travelport Smartpoint, γνωστό ως TiBi, αναπτύχθηκε από τη γαλλική εταιρεία Inbsys International Ltd, η οποία αποτελεί μέρος του δικτύου ανάπτυξης της Travelport.

Ο κ. Λεωνίδας Ζώτος, Country Manager της Travelport για την Ελλάδα, δήλωσε: “Η Travelport είναι στην ευχάριστη θέση να ενσωματώσει μια ασφαλιστική λύση στο Travelport Smartpoint SDK. Η σημερινή ανακοίνωση αποδεικνύει τη σημασία της δέσμευσης της Travelport για μια ανοιχτή πλατφόρμα, που επιτρέπει στα πιο λαμπρά και καλύτερα δημιουργικά ταλέντα από όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν εργαλεία, που να απευθύνονται στις ανεκπλήρωτες ανάγκες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας”.

Και πρόσθεσε: “Πρόκειται για μια win-win κατάσταση για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Η ασφάλιση της Lloyds μπορεί να προσεγγίσει περισσότερους επιβάτες, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να προσφέρουν μια πιο αποτελεσματική υπηρεσία ‘end-to-end’ για τους πελάτες τους και ως εκ τούτου και οι δύο θα αυξήσουν τα έσοδά τους. Η νέα εφαρμογή είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Η ασφάλιση είναι ένα σημαντικό μέρος του ταξιδιού κάθε ταξιδιώτη και πρέπει να είναι προσβάσιμο μέσω ενός ευρέος φάσματος καναλιών”.

Ο Dario Cham, γενικός διευθυντής της Inbsys International, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβουμε το περιεχόμενο της Lloyds Insurance στη λύση TiBi. Η συνεργασία μας με την Travelport θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε πολλούς πιθανούς πελάτες που κάνουν κράτηση μέσω ταξιδιωτικών γραφείων. Η συμμετοχή μας στο Developer Network της Travelport, μας δίνει πρόσβαση σε σημαντικές ταξιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες διαφορετικά δε θα ήταν προσβάσιμες για εμάς. Συνεργαζόμενοι στενά με την ομάδα της Travelport είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το νέο αυτό plugin, το οποίο ελπίζουμε ότι θα ωφελήσει τα τουριστικά γραφεία και τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο και θα επεκτείνει τη δική μας επιχείρηση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024