Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ταξιδιωτική ασφάλιση

Συνεργασία Travelport - Lloyds Insurance για ταξιδιωτική ασφάλιση σε Ελλάδα και Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 January 2019, 11:15

Το καινοτόμο plugin της εταιρείας, 'Travelport Smartpoint', γνωστό ως TiBi, αναπτύχθηκε από τη γαλλική εταιρεία Inbsys International Ltd, η οποία αποτελεί μέρος του δικτύου ανάπτυξης της Travelport.


Η κορυφαία εμπορική πλατφόρμα ταξιδιών Travelport ανακοίνωσε ότι η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι τώρα διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω ενός νέου plugin, του Travelport Smartpoint. Όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν τώρα τη δυνατότητα να ασφαλίσουν τους ταξιδιώτες τους μέσω του ελληνικού τοπικού παρόχου, Lloyds Insurance. Το καινοτόμο plugin Travelport Smartpoint, γνωστό ως TiBi, αναπτύχθηκε από τη γαλλική εταιρεία Inbsys International Ltd, η οποία αποτελεί μέρος του δικτύου ανάπτυξης της Travelport.

Ο κ. Λεωνίδας Ζώτος, Country Manager της Travelport για την Ελλάδα, δήλωσε: ”Η Travelport είναι στην ευχάριστη θέση να ενσωματώσει μια ασφαλιστική λύση στο Travelport Smartpoint SDK. Η σημερινή ανακοίνωση αποδεικνύει τη σημασία της δέσμευσης της Travelport για μια ανοιχτή πλατφόρμα, που επιτρέπει στα πιο λαμπρά και καλύτερα δημιουργικά ταλέντα από όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν εργαλεία, που να απευθύνονται στις ανεκπλήρωτες ανάγκες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας”.

Και πρόσθεσε: ”Πρόκειται για μια win-win κατάσταση για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Η ασφάλιση της Lloyds μπορεί να προσεγγίσει περισσότερους επιβάτες, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να προσφέρουν μια πιο αποτελεσματική υπηρεσία ‘end-to-end’ για τους πελάτες τους και ως εκ τούτου και οι δύο θα αυξήσουν τα έσοδά τους. Η νέα εφαρμογή είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Η ασφάλιση είναι ένα σημαντικό μέρος του ταξιδιού κάθε ταξιδιώτη και πρέπει να είναι προσβάσιμο μέσω ενός ευρέος φάσματος καναλιών”.

Ο Dario Cham, γενικός διευθυντής της Inbsys International, δήλωσε: ”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβουμε το περιεχόμενο της Lloyds Insurance στη λύση TiBi. Η συνεργασία μας με την Travelport θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε πολλούς πιθανούς πελάτες που κάνουν κράτηση μέσω ταξιδιωτικών γραφείων. Η συμμετοχή μας στο Developer Network της Travelport, μας δίνει πρόσβαση σε σημαντικές ταξιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες διαφορετικά δε θα ήταν προσβάσιμες για εμάς. Συνεργαζόμενοι στενά με την ομάδα της Travelport είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το νέο αυτό plugin, το οποίο ελπίζουμε ότι θα ωφελήσει τα τουριστικά γραφεία και τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο και θα επεκτείνει τη δική μας επιχείρηση”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top