Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Πάνω από 59 εκατ. επιβάτες σε περισσότερες από 3.700 πτήσεις για την Emirates το 2018

Θοδωρής Κουμέλης - 03 January 2019, 11:55

Το 2018 η Emirates πραγματοποίησε 192.000 πτήσεις με το στόλο της των 274 αεροσκαφών της.


Η Emirates ολοκλήρωσε ακόμη μία χρονιά με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, ορίζοντας τις τάσεις της χρονιάς μέσω του στόλου και του δικτύου της και μεταφέροντας “καλύτερα” τους επιβάτες της.

Τους τελευταίους 12 μήνες, η Emirates μετέφερε περισσότερους από 59* εκατ. επιβάτες σε περισσότερες από 3.700 επιβατικές πτήσεις, κατά μέσο όρο ανά εβδομάδα. Η αεροπορική εταιρεία προσέφερε ένα ποικίλο μενού σε 66 εκατ. γεύματα, στις πτήσεις της από το Ντουμπάι* και έφτασε τα 36 εκατ. κομμάτια αποσκευών*. Το 2018 η Emirates πραγματοποίησε 192.000 πτήσεις με το στόλο της των 274 αεροσκαφών της, ταξιδεύοντας περισσότερα από 908 εκατ. χιλιόμετρα γύρω από την υφήλιο.

Αναφερόμενος στα ορόσημα του 2018, ο πρόεδρος της Emirates, Sir Tim Clark δήλωσε: ”Οι φιλοδοξίες μας κρινόντουσαν πάντα με βάση την υπόσχεσή μας για συνεχή πρόοδο- να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία και να μετατρέψουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σε όσο το δυνατό περισσότερο εποικοδομητικές. Το 2018 περάσαμε αρκετές προκλήσεις, αλλά συνεχίσαμε να μεγιστοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δινόντουσαν αναπτύσσοντας τις δυνατότητες μας, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, την παρακολούθηση των κοστών, τη χρήση της τεχνολογίας για τη βελτίωση της επιχειρηματικής μας επίδοσης αλλά και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών λαμβάνοντας περισσότερο υπόψιν τους επιβάτες μας, με σκοπό να τους προσφέρουμε μία διευρυμένη γκάμα επιλογών. Οι πελάτες μας παραμένουν στο επίκεντρο των όσων κάνουμε και προγραμματίζουμε να κάνουμε και οι συνεχείς επενδύσεις μας θα αποτελέσουν τη βάση στην οποία θα χτίσουμε την μελλοντική μας ανάπτυξη, συνεχίζοντας να παρέχουμε σταθερά αποτελέσματα”.*Οι αριθμοί των πτήσεων αφορούν το 2018
* Οι αριθμοί των μενού αφορούν γεύματα που φορτώθηκαν από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Δε συμπεριλαμβάνονται γεύματα που φορτώθηκαν από άλλους προορισμούς.
*Οι αριθμοί των αποσκευών αφορούν μόνο το αεροδρόμιο του Ντουμπάι.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top