Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑσφαλής από την κακοκαιρία η Θεσσαλία για τους επισκέπτες των εορτών
Ξενοδοχία

Ασφαλής από την κακοκαιρία η Θεσσαλία για τους επισκέπτες των εορτών

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ανακοινώθηκε οτι το χιονοδρομικό κέντρο θα λειτουργήσει, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν Μαγνησίας ανακοινώνει ότι “μετά τον τελευταίο θόρυβο από κάποια Μέσα, τα οποία μιλούσαν για κλεισμένους δρόμους στο Πήλιο και για εγκλωβισμένα οχήματα, τη στιγμή κατα την οποία δεν υπήρχε ιχνος χιονιού σε κάποιες περιοχες επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος της, προκειμένου να σταματήσει αυτή η οργανωμένη τρομοκρατία”.

Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση τονίζει: “Γιά εμάς υπάρχουν μόνον οι επίσημες ανακοινώσεις των εγκριτων μετερεολογων, αλλά πανω απ’όλα οι οδηγίες τη Πολιτικής Προστασίας. Πρέπει όλοι να είναι σίγουροι οτι πρώτη μας μέριμνα είνα η ασφάλεια των επισκεπτών”. Έτσι λοιπόν καλεί τους επισκέπτες να έρθουν στην περιοχή, η οποία είναι ασφαλής. Είναι φυσικά σαφές οτι πρέπει να υπάρχουν αλυσίδες στα οχήματα και οι οδηγοί να υπακούουν στις οδηγίες της τροχαίας.

Ακόμη, επισημαίνει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από την Πολιτική Προστασία, προκειμένου οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί, έτσι ωστε να απολαύσουν οι επισκέπτες τις διακοπές τους.

Σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι απαγορεύθηκε η κίνηση των βαρέων οχημάτων για το τριήμερο “μια απόφαση την οποία χαιρετίζουμε προκειμένου να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες παλαιότερων καταστάσεων”.

Τέλος, επισημαίνεται οτι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το χιονοδρομικό κέντρο θα λειτουργήσει, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024