Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

OAG Punctuality League: Οι πιο συνεπείς αεροπορικές για το 2019

Τατιάνα Ρόκου - 03 January 2019, 15:59

Πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για το 2019, σύμφωνα με την OAG, ανακηρύχθηκε η νοτιοαμερικανική Copa Airlines. Στην Ευρώπη την πρωτιά κατέλαβε για άλλη μια φορά η air Baltic, με την Aegean να βρίσκεται στην 8η θέση της πρώτης δεκάδας.


Η “εκθρόνιση” της αεροπορικής εταιρείας της Λετονίας airBaltic, η οποία κέρδισε τρεις φορές την πρώτη θέση, δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά το 2018, σύμφωνα με το OAG Punctuality League 2019, η Copa Airlines κατέκτησε την κορυφής παγκοσμίως, με τον δείκτη OTP (on-time performance) στο 89,79% - και έγινε έτσι η πρώτη νικήτρια από τη Λατινική Αμερική.


Η airBaltic διατήρησε τη θέση της ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και η δεύτερη πιο συνεπής στον κόσμο, σύμφωνα με τους αναλυτές της OAG. Η Aegean βρέθηκε στην 8η θέση, με OTP στο 78,32%.


Πάντως, το 2018 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τη Νότια Αμερική, καθώς ο Όμιλος LATAM Airlines πρωτοεμφανίστηκε στην κατηγορία “Mega Airlines” με απόδοση 85,60%, ανεβαίνοντας επτά ολόκληρες θέσεις και “ρίχνοντας” την Ιαπωνία από την πρώτη θέση. Επιτυχία της Νότιας Αμερικής και στην κατηγορία “Medium Airports”, καθώς η πόλη του Παναμά ανέβηκε από την 3η στην 1η θέση.

Η OAG καλωσόρισε επίσης πέντε νέους συμμετέχοντες στην κατηγορία “Small Airports”, με το Μινσκ να διεκδικεί την πρώτη θέση, αν και η Ιαπωνία συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή με τα εξαιρετικά της πρότυπα, κερδίζοντας στις κατηγορίες “Large Airport” και “Mega Airport” με την Οσάκα και το Τόκιο Haneda αντίστοιχα.

Punctuality League 2019|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top