Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Πολλαπλές εκδηλώσεις και ενέργειες της North Events στις ΗΠΑ για την προώθηση της Ελλάδας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Ιανουάριος 2019, 09:56

Το Φεβρουάριο διοργανώνεται το 2ο Greek Panorama B2B Roadshow στην Καλιφόρνια. Οι συναντήσεις και παρουσιάσεις συνδιοργανώνονται με την ASTA και τη FedHATTA και όπου οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε San Diego, Los Angeles και San Francisco.


Το δυναμικότερο πλάνο που έχει παρουσιάσει ποτέ η Ελλάδα πρόκειται να υλοποιήσει η North Events για το έτος 2019, με πολλαπλές εκδηλώσεις και ενέργειες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό τουρισμό.

Πρώτος σταθμός τον Φεβρουάριο είναι η δυτική ακτή των ΗΠΑ με το 2ο Greek Panorama B2B Roadshow σε μία από τις πλουσιότερες πολιτείες, την Καλιφόρνια. Οι προγραμματισμένες συναντήσεις και παρουσιάσεις συνδιοργανώνονται με την ASTA - American Society of Travel Advisors, και τη FedHATTA - Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού και όπου οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε τρία μεγάλα αστικά κέντρα. Αναλυτικότερα, η περιοδεία για την ελληνική αποστολή περιλαμβάνει στις 25 Φεβρουαρίου το San Diego, στις 26 και 27 Φεβρουαρίου το Los Angeles και στις 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου το San Francisco. Οι συμμετοχές από την Ελλάδα είναι σημαντικές με ορισμένους από τους κυριότερους εκπροσώπους του ελληνικού τουρισμού να δηλώνουν και πάλι φέτος την παρουσία τους.

Στις 11 Μαΐου, στο πλαίσιο του EU Open House  –ημέρα αφιερωμένη στις ευρωπαϊκές χώρες και τον πολιτισμό τους- η North Events, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον ανοίγουν τις πόρτες της πρεσβείας και συνδιοργανώνουν μία ημέρα γεμάτη εκδηλώσεις και παρουσιάσεις ελληνικών τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, με γευσιγνωσίες για τους χιλιάδες φιλέλληνες Αμερικανούς της πρωτεύουσας. Όπως και το 2018, η ελληνική παρουσίαση ήταν από τις σημαντικότερες για όλη την Ευρώπη, καθώς οι επισκέπτες στους χώρους της Ελληνικής Πρεσβείας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Στις 25-27 Αυγούστου στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της ASTA, η North Events σε συνεργασία με την FedHATTA θα έχει συμμετοχή με περίπτερο όπου θα παρουσιάζονται ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί και τουριστικές επιχειρήσεις με σκοπό την δικτύωση κα περεταίρω ανάπτυξη σχέσεων με την Αμερικανική αγορά.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι το ετήσιο συνέδριο της ASTA φιλοξενεί περισσότερους από 1.000 τουριστικούς πράκτορες και εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας και περισσότερους από 200 προμηθευτές. Το ετήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί στο Fort Lauderdale, στη Florida, στο The Diplomat Beach Resort Hollywood, Curio Collection by Hilton.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top