Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Ολλανδίας
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Ολλανδίας

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Vakantiebeurs 2019, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, η Αττική θα προβληθεί ως πολυδιάστατο σύνολο προορισμών για κάθε εποχή του έτους.

Η Περιφέρεια Αττικής, λίγο μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της περιοδείας της (roadshow) στις τουριστικές αγορές της Ολλανδίας και του Βελγίου, απευθύνεται και πάλι στο ολλανδικό κοινό. Η νέα χρονιά ξεκινάει με έντονη δραστηριότητα, καθώς από τις 9 έως και τις 13 Ιανουαρίου 2019, η Περιφέρεια Αττικής θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη διεθνή τουριστική έκθεση “Vakantiebeurs 2019“, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, όπου θα προβληθεί η Αττική ως πολυδιάστατο σύνολο προορισμών για κάθε εποχή του έτους.

Αξιοποιώντας την τρέχουσα δυναμική από την πρόσφατη παρουσία της στην Ολλανδία, η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής θα προβάλει τα κυριότερα ώριμα τουριστικά προϊόντα της Αττικής στους χιλιάδες επαγγελματίες και ταξιδιώτες, που αναμένονται να επισκεφθούν και αυτήν τη φορά την έκθεση “Vakantiebeurs”. Οι επαφές που θα πραγματοποιηθούν αναμένονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις τουριστικές ροές προς όλη την Αττική.

Ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στο περίπτερο Hall 7, standD010, η Περιφέρεια Αττικής θα υποδεχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Jaarbeurs επαγγελματίες του Τουρισμού από ολόκληρο τον κόσμο, αλλά καιταξιδιώτες που αναζητούν νέους προορισμούς και έμπνευση για τις επόμενες διακοπές τους. Τα έμπειρα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής θα παρουσιάσουν τις μοναδικές δυνατότητες και αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει η Αττική, εστιάζοντας στο ιδιαίτερο προφίλ και τις προτιμήσεις του κοινού της Ολλανδίας.

Σε μια εποχή που η τουριστική βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς, και οι ταξιδιωτικές συνήθειες διαφοροποιούνται χρόνο με τον χρόνο, αυξάνοντας συνεχώς τις προσδοκίες των ταξιδιωτών, η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους έμπειρους Ολλανδούς ταξιδιώτες: μια πλούσια ποικιλία μοναδικών τουριστικών προϊόντων, τόσο κοντά στον αστικό χώρο, ικανή να καλύψει όλο το εύρος προτιμήσεών τους, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Ειδικές μορφές τουρισμού, όπως είναι η πεζοπορία, η ποδηλασία και η ιστιοπλοΐα, σε συνδυασμό με το island hopping, οι οικογενειακές διακοπές, αλλά και οι εκδρομές στη γεμάτη εκπλήξεις ενδοχώρα, τα πολυάριθμα μουσεία και μνημεία, η αρχαία πολιτιστική κληρονομιά και η σύγχρονη πολιτιστική εικόνα της, αλλά και η γαστρονομία και ο οινοτουρισμός, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία, που κάνουν την Αττική ιδανικό short-break προορισμό, για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024