Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αναθέτει στη Grifco PR την επικοινωνία για την αγορά της Βρετανίας
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αναθέτει στη Grifco PR την επικοινωνία για την αγορά της Βρετανίας

Η Grifco PR θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και υλοποίηση στρατηγικού πλάνου δημοσίων σχέσεων, brand storytelling και ενίσχυση των media relations με τα βρετανικά Μέσα.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη ξεκινά στρατηγική συνεργασία με την κορυφαία βρετανική εταιρία Δημοσίων Σχέσεων, Grifco PR, σε ό,τι αφορά στην στοχευμένη επικοινωνία, προώθηση ενεργειών και marketing στην παραδοσιακά σημαντική αγορά της Βρετανίας.

Η Grifco PR, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας, θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και υλοποίηση στρατηγικού πλάνου δημοσίων σχέσεων, brand storytelling και ενίσχυση των media relations με τα βρετανικά Μέσα, με στόχο να επικοινωνηθούν στοχευμένα οι σημαντικές δυνατότητες πολυτελούς φιλοξενίας καθώς και οι αντίστοιχες υπηρεσίες του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έρχεται να προστεθεί στο portfolio της εταιρείας, μαζί με παγκόσμιους ηγέτες του κλάδου, όπως: Conrad Hotels, Fairmont Hotels, Bespoke Hotels κ.ά.

Η κα Νίκη Φωτίου, Marketing & PR Director του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Grifco PR. H ισχυρή στρατηγική σκέψη τους, η εξαιρετική ομαδική δουλειά, η δημιουργικότητα και τα επιτυχημένα case studies, στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας πιστεύουμε ότι τους κάνουν τους κατάλληλους συνεργάτες για να επικοινωνήσουμε τις υπηρεσίες του Ομίλου μας στην αγορά της Βρετανίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024