Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΤο 1ο Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην ξενοδοχειακή βιομηχανία τον Ιανουάριο στην Αθήνα
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Το 1ο Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην ξενοδοχειακή βιομηχανία τον Ιανουάριο στην Αθήνα

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις ομιλίες καταξιωμένων και στελεχών από τον κλάδο της ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, ενώ θα πραγματοποιηθούν και B2C συναντήσεις ανάμεσα σε στελέχη από τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, και νέους, υποψήφιους εργαζόμενους και στελέχη.

Η εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων Innjobs.net διοργανώνει το 1ο Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Στο πρώτο μέρος του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες καταξιωμένων και στελεχών από τον κλάδο της ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας σε σχέση με τις δύο κεντρικές θεματικές ενότητες “Η σημασία του Ανθρώπινου Δυναμικού και η εξέλιξή του στον ξενοδοχειακό κλάδο” και “Τα απαραίτητα προσόντα για αποτελεσματική καριέρα στον ξενοδοχειακό κλάδο”.

Στο δεύτερο μέρος, θα πραγματοποιηθούν B2C συναντήσεις ανάμεσα σε στελέχη από τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, και νέους, υποψήφιους εργαζόμενους και στελέχη, με στόχο τη διερεύνηση προοπτικών απασχόλησης στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Όπως δήλωσε ο κ. Αργύρης Νταουλιάρης, ιδρυτής της Ιnnjobs, “το Forum αυτό προσδοκούμε να αποτελέσει μια θεσμοθετημένη συνάντηση γύρω από θέματα ανθρώπινου δυναμικού στη ξενοδοχειακή βιομηχανία, στο πλαίσιο της αποστολής μας να δώσουμε μία νέα δυναμική στη βιομηχανία του Τουρισμού, με ξενοδοχεία που θα στελεχώνονται από ικανούς επαγγελματίες και ξενοδόχους, έτοιμους να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου κλάδου”.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου και στις B2C συναντήσεις είναι χωρίς κόστος, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή ηλεκτρονικά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024