Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Έκδοση ταξιδιωτικού οδηγού στα εβραϊκά για τη Θεσσαλονίκη

Τατιάνα Ρόκου - 09 Ιανουάριος 2019, 09:39

Πρόκειται για ένα χάρτη της πόλης και του νομού που εξέδωσε η εκδοτική ομάδα Eretz, με έδρα το Τελ Αβίβ, μαζί με ένα περιοδικό με αφιέρωμα στην περιοχή.


Έντυπος ταξιδιωτικός οδηγός τσέπης για τη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα εβραϊκά, πριν από λίγες μέρες. Πρόκειται για ένα χάρτη της πόλης και του νομού που εξέδωσε η εκδοτική ομάδα Eretz με έδρα το Τελ Αβίβ, μαζί με ένα περιοδικό με αφιέρωμα στην περιοχή.

Ο συγκεκριμένος ταξιδιωτικός οδηγός απευθύνεται στους χιλιάδες Ισραηλινούς που επισκέπτονται κάθε χρόνο την πόλη. Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας πολύμηνης συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας, η οποία είχε ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν τα μέλη της εκδοτικής ομάδας, στο πλαίσιο fam trip (ταξιδιού εξοικείωσης), που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ, επισκέφθηκαν την πόλη, ακολούθησαν τις εβραϊκές και τις υπόλοιπες τουριστικές διαδρομές και συγκέντρωσαν το υλικό για την έκδοση του συγκεκριμένου οδηγού, του χάρτη και του περιοδικού Metropolis με αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Η εκδοτική ομάδα Eretz, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην ανάδειξη της ομορφιάς και των τουριστικών υποδομών της Ελλάδας, έχει εκδώσει στο παρελθόν και άλλους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς τσέπης για την Αθήνα, την Κρήτη, τα Μετέωρα και τον Βόλο - Πήλιο - Νότια Μαγνησία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top