Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜέγας Χορηγός ο ΕΟΤ στα Βραβεία 'Νόμπελ' του ελληνικού τουρισμού στη Σκανδιναβία
Greek Travel Awards

Μέγας Χορηγός ο ΕΟΤ στα Βραβεία 'Νόμπελ' του ελληνικού τουρισμού στη Σκανδιναβία

Μέχρι τέλος του έτους ψήφισαν πάνω από 8.000 Σκανδιναβοί, και έως το τέλος της ψηφοφορίας αναμένεται να ξεπεράσουν τους 20.000. Πρώτοι οι Σουηδοί, δεύτεροι οι Νορβηγοί και τρίτοι οι Δανοί.

Τα πρώτα βραβεία για τον ελληνικό τουρισμό στην Σκανδιναβία, Greek Travel Awards, έχουν στόχο την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών και ξενοδοχείων από την Σκανδιναβία.

Οι υποψηφιότητες περιλαμβάνουν τουριστικούς προορισμούς και ξενοδοχεία από ολόκληρη την Ελλάδα, και ήδη η ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη φανερώνει ότι το σκανδιναβικό κοινό αποτελεί πιστό επισκέπτη της Ελλάδας και επισφραγίζει την αγάπη τους για την Ελλάδα.

Μεγάλος χορηγός, “Gold Sponsor”, των Greek Travel Awards είναι ο ΕΟΤ, ο οποίος με την σειρά του στηρίζει το έργο για την ανάδειξη της Ελλάδας ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς των Σκανδιναβών – καθώς βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους.

Τα Greek Travel Awards της Σκανδιναβίας –τα οποία συχνά αποκαλούνται και ως Βραβεία “Νόμπελ” του ελληνικού τουρισμού, θα αναδείξουν τους νικητές στην επίσημη τελετή απονομής στις 14 Φεβρουαρίου 2019, στην φημισμένη αίθουσα Blue Hall του Δήμου της Στοκχόλμης.  Ο ΕΟΤ θα έχει σημαντικό ρόλο και προβολή την ημέρα της τελετής καθότι αναμένονται τα σημαντικότερα στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Σουηδίας και σημαίνοντα πρόσωπα της Σκανδιναβίας που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την Ελλάδα και θα απονείμουν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Αντίστοιχα σημαντική θα είναι η παρουσία του ΕΟΤ, ως χρυσός χορηγός, και την επόμενη ημέρα στο 2ο Forum Τουρισμού της Σουηδίας που πραγματοποιείται στο World Trade Center με ομιλητές κορυφαίους εκπροσώπους του τουρισμού της Σουηδίας και της Ελλάδας.

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, της FedHATTA, του ΞΕΕ και του ΠΟΞ.

Η διοργανώτρια εταιρία των Greek Travel Awards είναι η North Events.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024